Slaapkamer make over deel 1!


De slaapkamer, dat is toch wel de kamer waar ik vroeger het meeste kwam en nu eigenlijk alleen maar om te slapen haha. Toen wij hier kwamen wonen heb ik de set van thuis meegenomen en langzaam ben ik dit nu aan het vervangen. Het laatste daarvan heb ik afgelopen week gedaan en daarmee is fase 1 van de slaapkamer make over klaar. Kijk je mee!

Al eerder kocht ik voor onze kledingkast drie Malm kasten van Ikea (via marktplaats) wij hebben rode vloerbedekking, witte muren en rode gordijnen in de slaapkamer en daarnaast wilde ik donker grijs/zwart erin brengen. De kant van de kasten is nog niet naar mijn zin dus die komt later aan bod.

Als eerste het bed kant. We hebben (ook via marktplaats) een boxspring aangeschaft een paar jaar geleden, hier zou eigenlijk voor het mooie een ander matras op moeten, maar dat komt wel. Daarnaast stonden nog de oude nachtkastjes van de oude set die we hadden dus die wilde ik (zeker na het vervangen van de kledingkast) gaan vervangen en ik wist al dat ik de zwarte (eigenlijk donkerbruin) Malm nachtkastjes die horen bij de andere kasten wilde hebben. Hier hoe het er eerst uit zag. Prima natuurlijk, maar ik ben wel iemand die graag dingen gematcht wil hebben haha, heel irritant soms ๐Ÿ˜‰

In samenwerking met Bedsupply mocht ik een mooi item uitzoeken en dat kwam natuurlijk super goed uit, dus in plaats van weer te gaan voor een overtrek set, koos ik voor dit prachtige sprei set, hij is antraciet van kleur, er zitten twee sierkussens bij en het motief wat erop zit is echt super mooi. Hij is van 100% micropercal en de vulling is 100% polyester.

Hoe de bedden in Amerika worden opgemaakt vind ik echt super tof, met al die laagjes en kussentjes, dus bij Wehkamp koos ik voor deze twee kussens, hoe cute is dat wolkje dan zo op bed!

Het overtrekset had ik al, deze heb ik van dekbeddiscounter

Zo met de nieuwe Ikea Malm kastjes er naast vind ik het echt een super gaaf geheel geworden, ik zou voor het mooie twee sierkussens voor in de slopen moeten halen omdat deze eigenlijk te klein zijn, maar ik had voor nu geen andere. Maar ik ben er echt heel erg blij mee. Het zal even wennen worden om elke dag zo het bed op te maken, het kost namelijk wel wat extra tijd, maar goed dat heb ik er wel voor over!

Zo word de slaapkamer steeds meer naar mijn zin. Ik zou graag nog een hele mooie toepasselijke print boven het bed willen waar nu de roosjes hangen om het echt af te maken, maar die ben ik nog niet echt tegen gekomen!

Zodra ik het volgende heb aangepakt in de slaapkamer make over dan laat ik dat natuurlijk weer aan jullie zien…

Zou jij je slaapkamer een make over willen geven?

 

Sommige Producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld door Bedsupply

3 thoughts on “Slaapkamer make over deel 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *