Kerst wislisht 2017


De sint is voorbij en het is tijd om de voorbereidingen te doen voor de kerstdagen. We weten ongeveer een beetje waar we met de dagen zijn en bij èèn van die dagen horen kerstlootjes. We hebben verlanglijstjes gemaakt en lootjes getrokken op mijnverlanglijstje echt super handig. En vandaag deel ik mijn verlanglijstje met jullie misschien kun je er er nog inspiratie uit halen voor je eigen lijstje!?

Wij doen cadeautjes tot ongeveer €25,00 dus de items die er op staan zijn tot dat bedrag.

      

1.Lightbox simbole set 2.Charm Cloud 3.Leaf armbandje 4.Pantoffels 5.2 BBQ Blond Amsterdam schaaltjes 6.Bullet Journal Kit 7.Bullet Journal doe je zo boek 8.Steadler Fineliners 9.Funko Pop Groot 10.Funko Pop Amy Winehouse 11.Loesje scheurkalender 12.Steak messenset

Ik ben heel benieuwd of ik natuurlijk iets van deze items krijg en ik breng jullie na de dagen op de hoogte natuurlijk haha.

Wat staat er op jou lijstje dit jaar (als je aan cadeautjes doet)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *