Wel of geen kerstkaarten dit jaar!?


Eigenlijk sturen wij elk jaar kerstkaarten rond, naar familie en wat vrienden. Nu zit ik dit jaar heel erg te twijfelen of ik ze wel ga verzenden. Vandaag mijn voor en nadelen voor het versturen van kerstkaarten.

Dan heb ik het wel over echte kerstkaarten he, niet via de mail of zo een berichtje op whatsapp of facebook, maar nog de traditionele kerstkaarten. Ik twijfel namelijk om dat dit jaar te doen! Tijd misschien voor iets nieuws?

Voordelen
– Je mag weer leuke kerstkaarten uitzoeken
– Het hangt leuk aan de deur de gekregen kaarten
– Echte (leuke) post krijgen is altijd leuk

Nadelen
– Het kost toch aardig wat ook omdat de postzegels steeds duurder worden
– Wat doe je na de kerst met de kaarten? Juist bij de meeste belanden ze in de kliko
– Je stuurt een hoop mensen en krijgt een handje vol terug
– Mensen die je eigenlijk nooit ziet (of alleen op verjaardag) verwachten ook een kaart…

Zoals je ziet heb ik meer nadelen aan het versturen van kerstkaarten dan voordelen. Ik heb ook al zitten denken om ze dit jaar bijvoorbeeld eens online te versturen met greetz of zo, dus misschien dat we familie die dichtbij staat zo een kaart sturen en het verder voor gezien houden?? Twijfels haha!

Stuur jij nog echte kaarten dit jaar?

One thought on “Wel of geen kerstkaarten dit jaar!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *