Mijn 4 favoriete december vloggers!


December vind ik de leukste maand wat youtube betreft, want veel vloggers hebben een vlogmas, waarbij ze of de hele maand of de twee weken voor kerst elke dag een vlog uploaden. Vandaag deel ik mijn 4 favoriete youtubers waarbij ik echt (elke keer weer) uitkijk naar hun vlogmass!

1. Hans en Shifra, sowieso zijn zij mijn favoriete vloggers op dit moment en ik miste het echt wel toen ze stopte met dagelijks vloggen, maar nu ze echt ook vloggmass doen vind ik dat echt super leuk.

2. Lottelovesbeauty, heel leuk ook om haar dagelijks te zien vloggen, haar weekvlogs vind ik altijd erg leuk dus dit is dan net weer even wat anders, je kan net wat meer van haar zien op een dag.

3. My Great Challenge, hoewel ze wat dagen soms overslaat (ivm haar werk) vind ik deze youtuber ook erg leuk, deze is meer gericht ook op het huishouden waarvoor ik haar volg. Toch leuk om meer prive van zulke youtubers te zien.

4. Kelly Caresse, zij vlogt niet heel de maand maar gaat wel vloggend het jaar uit en dat vind ik ook weer heel erg leuk, dan zie naast de kerst ook de jaarwisseling voorbij komen.

Wie zijn jullie favoriete vlogmass youtubers? Of bloggers misschien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *