Kerst mag zijn intrede doen!


Sinterklaas is voorbij en hoewel wij niks aan sinterklaas doen, vind ik toch dat dit pas voorbij moet zijn voor de kerst zijn intrede hier mag doen. En hoewel wij wel de boom nu al drie dagen in huis hebben (omdat Mathieu deze mee genomen heeft) en we al wat kleine dingetjes hebben gekocht is het huis nog niet volledig versiert.

Maar vandaag is het 6 december en mag de kerst hier zijn intrede doen. Ik heb de sallontafel al gedaan en de eettafel daar staat ook al kerstdecoratie op.

Ons kleuren thema is dit jaar rood, wit, zilver met een klein beetje lichtblauw erbij voor de verandering. De radio staat op skyradio omdat ze daar toch wel de meeste kersthits draaien.

Er komt nog een christmas home decor sfeervideo aan, maar dat is pas als alles staat, deze week hebben we het nog wel druk dus ik ga proberen tussendoor dingen neer te zetten en op te hangen en uiteraard de boom op te tuigen en het weekend af te maken en die sfeervideo op te nemen.

Hoewel ik altijd wel een beetje tegen deze dagen aan hik, vind ik het wel gezellig zo er mee bezig te zijn en de lichtjes weer op te hangen, nu maar hopen dat het geen hysterica wordt haha!

Heb jij de kerst al staan of komt dat nog?

 

2 thoughts on “Kerst mag zijn intrede doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *