Mijn ochtend routine op een werkdag


Ik vind het altijd heel erg leuk om te zien en te lezen hoe bij andere de ochtend verloopt. Zelf heb ik toch wel even er over gedaan om een fijne routine te vinden op dagen dat ik moet werken. Ik probeer namelijk vaak te veel te doen in een korte tijd. Vandaag neem ik je mee in mijn ochtend routine op een werkdag.

– Als ik moet werken dan word ik om 09:10 uur opgehaald op de hoek van de straat. Dus voor die tijd moet ik echt klaar zijn!

– Ik zet mijn wekker om 7:30, vaak snooze ik รจรจn of hooguit twee keer tien minuten.

– Daarna spring ik onder de douche. Ik doe dit altijd in de ochtend, zo word ik echt wakker en is mijn haar beter in model te krijgen hahah.

– Als ik van onder de douche kom dan kleed ik me aan (uiteraard haha) en dan ga ik naar beneden. (deze leg ik in verband Mathieu zijn nachtdiensten vaak al klaar)

– Als eerste wat ik doe is mijn haar fhรถnen, want als dat zo opdroogt dan is het niks ๐Ÿ˜‰ en daarna doe ik mijn make-up. Ik heb mijn spulletjes beneden staan, omdat Mathieu vaak nachtdienst heeft en ik kan natuurlijk niet met het volle licht aan gaan werken als hij gaat slapen.

– Dan is het tijd om mijn brood klaar te maken, ik neem vaak een flesje cola mee, dat gaat in mijn tas en dan maak ik gelijk mijn ontbijt en pak ik mijn vitamine tabletten.

– Onder het genot van youtube eet ik dat rustig op.

– De meiden van het werk appen meestal als ze op de dam rijden, dan trek ik mijn schoenen aan, pak mijn spullen, geef de katten eten en een aai over de bol en dan ga ik de deur uit!

Ik heb dus ruim anderhalf uur de tijd om mij klaar te maken en ik vind dat echt wel lekker om niet te hoeven haasten, want geheid dat ik dan dingen ga vergeten. Ik kan ook super chagerijnig worden als ik zo moet haasten, ik moet echt wel even de tijd hebben om goed de dag te beginnen.

Hoelang heb jij in de ochtend nodig om je klaar te maken?

4 thoughts on “Mijn ochtend routine op een werkdag

  1. Wat een fijne routine. Ik moet al om 07:00 op werk zijn dus heb geen uitgebreide routine. Ik kleed me aan, eet even snel wat (ontbijten doe ik daarna op werk), verzorg de katten, doe even wat kleine huishoudelijke taken en dan zooooooef naar werk ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *