weekend rewind #3 | Ikea, winactie, Bowlen en Pokemon Go!


Goedemorgen, het weekend is weer voorbij, wat gaat dat toch snel! We hebben best wel een vol weekend gehad waarvan ik nu nog gewoon versleten ben eerlijk gezegd, maar we gaan er weer voor! Afgelopen weekend heb ik vrijdag gewoon gewerkt en in de avond met een groepje Pokemon vangen, zaterdag bezochten we o.a. de Ikea en zondag hebben we de dag in Rotterdam doorgebracht, dus kijk gezellig mee.

Vrijdag 1 december
Goedemorgen, zo de vrijdag is begonnen, Mathieu was vrij dus die ging een dagje naar het vliegveld en ik ga 10 minuutjes later ook richting het werk.

Daar aangekomen, krijg ik mijn lijstje mee en ga ik aan de slag, Mathieu appte dat het slecht weer is daar erg mistig, maar wij hadden een mooi opkomend zonnetje en eigenlijk de hele dag hebben we mooi weer gehad op het park.

Eenmaal een klein kwartiertje thuis, werd ik opgehaald om met een groep Pokemon te gaan spelen, super gezellig natuurlijk haha. In Middelharnis eten we even met een clupje wat bij de snackbar en zijn we gezwicht voor een Pokemon Go Plus (hier later meer over)

We waren rond 23 uur thuis, daarna zijn we eigenlijk gelijk richting bed gegaan.

Zaterdag 2 december
Er staat een super toffe winactie online, doe jij al mee? Check hem hier.
Goedemorgen mensen… Even cadeautjes inpakken want vandaag is mijn mams jarig en we hebben een volle dag voor de boeg.

Eerst gezellig even een bezoekje aan de Ikea, ik wilde graag nieuwe nachtkastjes, die bij onze kledingkasten passen en gevonden. Natuurlijk ga je bij Ikea nooit met alleen hetgeen weg waarvoor je kwam dus we hadden een karretje nodig haha.

Daarna rijden we naar het vliegveld, daar drinken we lekker wat warme choco en lunchen we met Rotterdamse kroketten en patat haha

Op weg naar mams!

Eenmaal daar aangekomen was mijn zus er al gezellig met mijn neefje en haar vriendin en haar ouders.

Eten…

Mathieu had een nieuw vriendinnetje hahah (hondje van m`n zus haar vriendin) Pippi

Daarna kreeg hij het in zijn hoofd om te gaan bowlen met de club, dus met 7 man op naar de bowlingbaan in Hellevoetsluis, daar hebben we een super leuke avond gehad, twee uurtjes bowlen en gezellig samen zijn.

We waren rond 1 uur thuis pff veel te laat weer natuurlijk, maar hรจ het was wel gezellig…

Zondag 3 december
Met moeite om 9u uur uit bed, dus even wakker worden met een warme douche en daarna de make-up erop.

We rijden naar het vliegveld want er kwamen er twee de Mathieu wilde zien. En we lunchen daar gelijk met een lekkere tosti

Als de laatste er aan komt voor vertrek ga ik alvast naar de auto, wat een bagger weer bah.

Daarna rijden we naar Hellevoetsluis en brengen we even een bezoekje aan de action en halen we boodschappen bij de Lidl

We eten onderweg snel even wat want Mathieu moet weer om 17 uur van huis om te gaan werken boeee….

Nu ik dit tik heb ik de tweede was draaien, de keuken opgeruimd, boodschappen weg gezet en is het in de woonkamer nog een bende, maar gewoon de energie niet meer om verder op te ruimen, dus ik denk voor vandaag het hand maar voor de ogen en morgen weer een dag…

Aankomende week moet werken en heb ik dinsdag een sollicitatie gesprek voor een baantje erbij hier in de buurt. Verder niet echt veel plannen nog (misschien krijg ik Mathieu nog zo gek naar een intratuin te gaan hihi), maar de ervaring leert dat alles zo wee vol zit haha! Geniet van deze nieuwe week en veel plezier nog als je sinterklaas nog gaat vieren!

Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *