Plan With Me | December 2017 set-up


December, een nieuwe maand dus het was weer tijd om de bullet journal opnieuw op te zetten… Ik heb voor nu mijn standaard spreads eigenlijk gemaakt, maar omdat de kerstdagen er aan komen, heb ik ook wat ideetjes voor speciale kerst spreads, dus als ik die heb gemaakt deel ik die gelijk natuurlijk. Maar voor nu laat ik je zien hoe mijn standaard spreads eruit zien.

Voorkant, ik heb gekozen voor twee kleuren blauw, de Tombow 452 en de 451. De sterretjes komen op alle spreads terug, deze heb ik met een stencil gemaakt (omdat mijn eigen sterretjes altijd scheef worden)

Mijn maand overzicht, dit vond ik vorige maand erg handig werken. Aan de ene kant plaats ik prive dingen, zoals verjaardagen, uitstapjes, feestdagen en zo en aan de andere kant heb ik staan wanneer ik moet werken en andere werk dingen zo heb ik dinsdag een sollicitatie o.a. haha!
Op de andere pagina heb ik memories, daarop wil ik wat meer gaan doodlen of leuke momenten van de maand beschrijven met een tekeningetje erbij, en daaronder mijn doelen voor de maand!

Habbit Tacker, deze heb ik wat ingekort na vorige maand, veel dingen hield ik niet bij of liep helemaal in de soep. Deze vier dingen zijn wel echt dingen die ik wil bij houden dagelijks. Eronder wil ik gaan reviewen aan het einde van de maand hoe het verlopen is. Aan de andere kant houd ik mijn financiรซn bij.

December doodle challenge, deze kwam ik tegen op facebook en via instagram. Elke dag een kleine doodle ik ben zeker geen tekenheld, maar het leek me wel eens leuk hier aan mee te doen! Ik ben heel benieuwd.

Dit was mijn standaard op zet voor deze maand, zoals ik al zei heb ik wel wat ideeรซn voor speciale kerst spreads maar die moet ik nog verder uitwerken.

Is jou Bullet Journal al kerst ready?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *