December Winactie.. doe zeker mee!


Hoe leuk is het om deze feestmaand in te gaan met een winactie, in samenwerking met hoesjes outlet mag ik jullie een super gave winactie aanbieden! Ben jij ook toe aan een nieuwe oplader, een nieuw hoesje of kun je wel een powerbank gebruiken om jou feestdagen door te komen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen en wat je precies kunt winnen.

Hoesjes outletย is een webshop gespecialiseerd in telefoonhoesjes – we hebben meer dan 2500 verschillende hoesjes. Ook hebben we accessoires zoals powerbanks, sportbanden en oplaadkabels. Hoesjes kunnen zowel functioneel als trendy zijn, het is maar net waar je voor kiest.

Wat kun je winnen??
Niet geheel obelangrijk natuurlijk. Ik mag 1 van mijn volgers een shop tegoed van maar liefst โ‚ฌ30,00 aanbieden en ik kan je vertellen daar kun je veel leuks mee kopen hoor, hoesjes outlet is lekker budget dus als je het goed doet kun je er een leuke set uit scoren!

Hieronder wat inspiratie die je kunt vinden voor Samsung, Iphone of Huawei en accesoires


Hoe maak je kans
– Laat een reactie hieronder achter dat je meedoet en ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je van die โ‚ฌ30,00 zou aanschaffen
– Volg mijn blog op bloglovin
– Like de pagina van Hoesjes outlet op facebook
– Laat een geldig email adres achter in de comments, zo kan ik jou makkelijk een mailtje sturen als je gewonnen hebt

Nou dat is toch te doen lijkt mij, zoveel eisen zitten er niet aan he!

De win actie loopt tot 24 december 19:00 uur (kerstavond dus)!

Ik wens iedereen heel veel succes en vergeet de win actie natuurlijk niet te delen met je vrienden, familie, socialmedia volgers!

Veel liefs,
Patricia

3 thoughts on “December Winactie.. doe zeker mee!

  1. Nou zou zo mee willen doen voor een hoesje voor mijn nieuwe telefoon die ik volgend jaar pas ga betellen. Helaas heb ik geen zin om alles te like en te volgen, daarom wens ik de winnaar heel veel geluk toe.
    Jij met et uitzoeken van de winnaar patis. Groetjes jolanda langendoen

  2. Oh gaaf deze actie.
    Ik zou voor een powerbank gaan gezien ik veel onderweg ben en vaak met een (bijna) lege telefoon loop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *