December doelen en plannen 2017


Het is December jongens, dat is toch niet te geloven eigenlijk! De laatste maand van het jaar en tevens de drukste (en duurste) na mij mening… al de `verplichtingen` komen weer om de hoek zetten! Wat zijn mijn doelen en plannen voor deze laatste maand? Ik neem ze met je door!

Mijn doelen voor december

Dagelijks bloggen – Ik wil elke dag in december een blog online zetten, dit omdat mijn grotere doel is om uiteindelijk toch dagelijks te bloggen. (ik ben al een beetje aan het voorwerken en voorbereiden dus ik hoop dat het me gaat lukken)

Nieuwe bloglook – Dit is mij afgelopen maand niet gelukt, maar ik wil deze maand graag een nieuwe look online zetten (om zo 2018 tevreden in te gaan haha) Ik heb al een mooi thema op het oog, maar als jullie nog sites als tip hebben let me know!

Genieten – Dit vergeet ik altijd heel erg deze maand, het genieten van de feestdagen. Ik ben altijd heel erg bezig met wat wanneer geplant moet worden en geregeld, de stress om het plannen van de kerstdagen, de outfit noem maar op! Ik wil gaan proberen echt van deze dagen te gaan genieten, de gezelligheid in huis brengen etc.

De plannen voor december

Mijn ouders vieren hun verjaardag (morgen om precies te zijn haha), de vriendin van mijn zus viert haar verjaardag, mijn stiefschoonvader ook nog eens dus het is een drukke maand met verjaardagen. Ook natuurlijk de kerstdagen moeten geplant worden, daar is al het 1 en ander voor afgesproken en verder moet ik ook gewoon werken uiteraard (en krijg ik misschien wel mijn eerste kerstpakket ooit oeeeee) Waarschijnlijk zullen we na sinterklaas de kerstversiering in huis gaan aanbrengen dus voor die tijd wil ik het opgeruimd en schoon maken (waar ik dus deze week en aankomende week mee aan de gang ga) En verder zien we wel wat de maand gaat brengen en ga ik me langzaam voorbereiden op een nieuw jaar en daar plannen voor maken.

Oja, houd de blog zeker even in de gaten morgen komt er iets super leuks online!

Wat zijn jou doelen voor deze laatste maand van 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *