Mijn blogbenodigdheden!


Goedemorgen, vandaag wil ik het eens met je hebben over de materialen, apps en programma`s die ik gebruik voor het bloggen, want dat is natuurlijk niet alleen mijn laptop of telefoon, daar komen bij mij wel meer items bij. Dus ik neem je vandaag even mee in mijn blog stash!

Natuurlijk heb je voor bloggen niet heel veel nodig en alles wat je daar extra voor inzet dat ligt helemaal aan jezelf. Nu las ik bij Mariska wat zij voor het bloggen gebruikt en het leek me ook wel eens leuk om te laten zien wat ik zoal gebruik.

– Laptop; Ik gebruik mijn laptop als basis voor mijn artikelen, ik heb een Acer hij is niet zo heel bijzonder hoor, gewoon een huis tuin en keuken laptop maar voor nu werkt hij goed, al zou ik voor bepaalde programma`s wel op een gegeven moment een andere willen, ik heb een mooie laptop op het oog dus wie weet in de nabije toekomst, ik ben erg fan van Samsung dus misschien komt daar wel een betere laptop uit.

– Telefoon; mijn telefoon is mijn heiligdom haha, deze gebruik ik echt voor alles. Ik heb een Samsung S7 Edge en hij bevalt nog steeds super goed. Hierbij houd ik bij als er reacties zijn en als ik onderweg ben dat ik deze kan goedkeuren of gelijk kan accepteren. Ook heb ik hierin de mail staan voor mijn blog zodat dat altijd gecheckt kan worden.

– Hostnet; Bij dit bedrijf heb ik mijn blog zitten, de domein naam, de webhosting en daar ben ik tot nu toe erg tevreden mee.

– Bullet Journal; deze gebruik ook voor het bloggen, de ene maand zet ik wel mijn blogplanning er in en de andere maand weer niet, maar ik maak er wel to do lijstjes in een tracker heb ik er bijvoorbeeld deze maand in gedaan zodat ik een beetje kan zien wanneer er een artikel online is gekomen.

Verder gebruik ik voor het filmen van video`s , maar ook voor het maken van foto`s gewoon mijn samsung telefoon en bewerk de filmpjes in wondershare, helaas werkt dat op deze laptop erg traag dus voor onder andere dit zou ik een andere laptop willen op den duur.

Wat gebruik jij zoal tijdens en rondom het bloggen?

2 thoughts on “Mijn blogbenodigdheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *