Weekend rewind #2 | Leker chillen en Pokemon Go spelen!


Zo een heerlijk chill weekend achter de rug, èèn waar we geen afspraken hadden staan, konden uitslapen en gewoon doen waar we zin in hadden. Kijk lekker mee naar ons zeldzame rustige weekend haha
.

Vrijdag 24 november
De dag begon wel om 7:30, op vrijdag werk ik, dus ik moest op tijd eruit. Het zou druk zijn op het werk, maar daar heb ik niet heel veel van gemerkt 😉 ik had drie huisjes schoon te maken en daarnaast heb ik nog bij twee huisjes geholpen zodat ze op tijd af waren. Wat wel fijn was is dat ik met Pokemon Go level up ging eindelijk, het heeft een geduurd haha. s`avonds besloten we nog even naar Rotterdam te gaan voor Black Friday, maar man wat was het druk en een hoop rommel op de straat, maar de koopgoot zag er wel erg leuk uit en een mooie boom in het midden!
Nog even bij Media Markt gekeken naar de Funko Pop collectie 😀
Wat een chaos zeg pfff soms snap ik dat echt niet hoor hoe hebberig mensen kunnen worden bah.
Deze lama is toch dan wel weer heel schattig…

Zaterdag 25 november
We lagen erg laat op bed, ik was rond half 11 pas uit bed en omdat ik een pakketje verwachtte die vanaf 11 uur kon komen heb ik snel gedouched en ben ik een beetje in huis gaan rommelen. Een wasje aangezet en de tafels leeg gemaakt etc. Mathieu kwam ook van de week met deze mooie bloemen thuis en die staan nu heel mooi open. Klaar voor de dag. Tijd om boodschappen te halen en nog even langs de winkels gewandeld, waarbij sinterklaas bij de blokker voor zat op Hellevoetsluis met zijn pieten. We hebben er een Pokemon Go avondje van gemaakt op Hellevoet en aten even wat bij de snackbar daar.

Zondag 26 november
Woehoei vandaag is mijn paps jarig (vieren het volgend weekend) Ook weer super laat gaan slapen (oeps) Dus ik was wee pas tegen 12 uur wakker, echt te laat gewoon, maar goed dat heb je als je s`nachts om 3 uur eindelijk Farfetch`d kan vangen in Pokemon Go dankzij de seven days challenge hahaha.
Eenmaal wakker en zo heb ik dit stokbrood met kruidenboter in de oven gedaan (komt van Lidl) en lekker als lunch opgegeten. Verder heb ik net als Tijger en de rest van de katten en Mathieu een lazy zondag gehouden, even de was weggewerkt dat wel, maar verder hebben we ons in leven gehouden met eten en drinken en lekker niks gedaan haha, voelt gek maar ook wel eens lekker en ook gezien de aankomende weken met uitzicht op verjaardagen en feestdagen weer drukker worden, konden we even opladen.

Dus al met al een weekend vol Chillen, Pokemon Go en vooral uitslapen haha…

Hoe was jouw weekend?

One thought on “Weekend rewind #2 | Leker chillen en Pokemon Go spelen!

  1. Klinkt erg fijn! Leuke update.
    Ik had ook een erg fijn weekend <3
    Met veel dates, gezelligheid en shoppen.
    Aankomend weekend sinterklaas vieren en naar baby 2.0 van mijn beste vriendinnetje. Zin in!

    Fijne nieuwe week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *