Inspiratie voor de was!


Hoe heerlijk zou het zijn als ik een apart washok zou hebben zeg, nu staat de wasmachine bij ons in de keuken, de droger staat op de eerste verdieping en de kleding ligt in de slaapkamer in aparte wasmanden en in de douche los, alles bij elkaar dat zou fijn zijn. Maar omdat we geen wonderen kunnen verrichten en de was enigszins in toom baar te houden heb ik op internet wat leuke inspiratie op gedaan voor het opbergen van de was.

Eerder schreef ik al over mijn was routine, wij hebben drie wasmanden staan, maar hoe handig zou het zijn om een wassorteerder te hebben zodat de was op รจรจn plek blijft.

1. Cosy en Trendy wassorteerder โ€“ 3 zakken
deze wasmand kom ik op youtube veel tegen, ik kijk veel cleaning video`s en vooral bij amerikaanse youtubers zijn deze zakken erg in trek en het ziet er nog eens stevig uit ook.

2. Brabantia Wassorteerders
Deze vind ik heel erg mooi, ik vind Brabantia sowieso mooie producten hebben, ik denk dat deze in de grijze kleur ook erg mooi zo`n wassorteerder zou heel mooi in onze slaapkamer zouden passen, zo hebben we beide een grote wasmand en zou ik een smalle witte in de douche neerzetten voor de handdoeken bijvoorbeeld.

3. Wassorteer zakken
Deze lijkt me ook erg mooi, maar ik denk als de zakken erg vol zitten dat het dan best zwaar tillen is. Zeker om dat ik met de was naar beneden moet en als het gewassen is (en dus nat is) ook weer naar boven, het heeft een beetje een twijfel effect haha.

De ultieme droom is dan natuurlijk toch een was hok of speciale ruime zodat je gewoon al je was spulletjes bij elkaar hebt, maar ik denk dat dat een droom blijft. Zoals hieronder dat is toch om te kwijlen hoe je leuke en mooie ruimtes kan maken voor een taak die ik eigenlijk niet zo heel erg leuk vind moet ik wel bekennen.

Hoe doe jij dat met de was? Heb je ieder een aparte was mand, of heb je ook van die handige sorteer zakken! Ik ben heel benieuwd.

One thought on “Inspiratie voor de was!

  1. Grappig, hier was ik ook net over aan het denken. Wij hebben een wasmand voor alles, maar ik zou ook liever meteen al wat sorteren. Maar ook niet echt ruimte voor. We wonen wel gelijkvloers, dat scheelt dan weer gesleep. Mooie opties heb je genoemd, ik weet alleen niet of we er ruimte voor zouden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *