Uit Eten | Watertuin Bergen op Zoom


Afgelopen zaterdag hadden we een bedrijfsuitje van Mathieu zijn werk. Daarbij zijn we gaan eten bij Watertuin in Bergen op Zoom. Vandaag deel ik je mijn mening van deze locatie van dit concept.

Watertuin in Bergen op Zoom, dit is wat ze zelf over deze locatie zeggen.
“Watertuin Bergen op Zoom is de 5e locatie van het, succesvolle all-inclusive, concept Watertuin. Met zo’n 440 zitplaatsen behoort deze tot รฉรฉn van de grotere locaties.
De locatie oogt industrieel, met natuurlijke materialen, zoals de volledig gerestaureerde bakstenen muren en de “Watertuin pallethouten wanden”. De karakteristieke donkere, stalen constructie buizen aan het plafond met hangende planten en de lampion lampen maken het geheel compleet.
De ruimtes worden sfeervol ingedeeld, o.a. door een grote, houten vlonder met een Koi vijver eromheen. Grote vazen met planten maken onderscheid tussen de diverse zitgelegenheden en zorgen zo voor knusse en sfeervolle hoeken.”

Het restaurant zit gelegen op de tweede verdieping van een winkelcentrum, tegenover de bowlingbaan (waar we erna naartoe zijn gegaan) Als bedrijf is het een leuke locatie om heen te gaan, het is natuurlijk groot genoeg om meer man kwijt te kunnen en je hebt redelijk contact met iedereen. We zaten aan twee lange tafels.

Wat ik jammer vond is dat de bediende het concept ging uitleggen aan de ene kop van de tafel, maar wij aan de andere kant hoorde hier niks van, het was erg druk, het had fijner geweest als ze het ook nog even aan de andere kant kwam vertellen, maar dit deed ze dus niet.

Je kan dus alles zelf pakken, een lopend buffet, met kant en klaar, maar er is ook een wok waarbij je dingen kan laten bakken, ook is er een plek waar je pasta kan halen en zelf kan samen stellen, pizza`s die je zelf kan decoreren en ijs wat voor je in een bakje word gedaan. Er is wel voor iedereen iets, er is friet, pasta, vlees, maar ook sushi en salades. Er staan twee barren waar sauzen te vinden zijn en bestek en borden zijn er ook genoeg te vinden.

De bediening loopt rond en haalt vieze borden en lege drink glazen en flesjes van tafel, alleen je bestek kan je houden (maar ook deze kun je gewoon zelf opnieuw pakken)

Ik vond het eten erg lekker daar mankeerde echt niks aan na mijn mening, er is dus genoeg keuze. Wat ik wel jammer vond is dat het best chaotisch is ingericht, zeker voor zo`n grote ruimte en als het dan erg druk is is het echt wel zoeken naar je spullen, borden staan op allerlei hoeken, het friet etc voor de kinderen is ergens achterin verstopt. En het ijs staat haast vooraan.

Er is wel aan de kinderen gedacht, de kooivijver is natuurlijk heel tof om te zien, maar er is ook een speelhoek speciaal voor de kids, dus dat is wel mooi meegenomen denk ik.

Hoewel er maar twee toiletten zijn, waren deze wel netjes schoon en zagen ze er mooi uit.

De bediening kan daar wel beter, de meiden die er rond lopen kunnen niet echt tegen een lolletje en kijken ook niet echt vriendelijk, willen borden weghalen waar nog eten op ligt en je ziet dat er mensen nog aan het eten zijn. Dat vond ik wel echt een tegenvaller. Ook waarbij er รจรจn zei dat ze de verkeerde baan had gekozen, tja… niet echt professioneel denk ik dan.

Verder vond ik het over het algemeen wel een gezellige avond, op wat puntjes na.. Of ik hier zo snel nog eens heen zou gaan? Deze locatie niet denk ik.

Deze krijg van mij een magere 7

Ben jij wel eens bij Watertuin Bergen Op Zoom geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *