6x Favoriete cleaning youtubers


Ik hou echt van youtube, ik kijk eigenlijk van alles. Maar waar ik vooral naar kijk zijn cleaning channels.  

Ik vind het heerlijk om andere te zien opruimen en om tips en motivatie hierdoor op te doen. Vandaag deel ik mijn favoriete cleaning youbers en ik hoop dat je ook wat motivatie er uit kan halen!

* ClutterBug
Ik vind haar echt top, dit channel is vooral gericht op declutteren, organisen en dingen voor het zicht netjes krijgen. Ze is best een druk persoon dus ik kijk ook niet te lang naar haar video`s haha.

* Hangin`with Megan
Ik volg Megan nog niet zo lang, ze is een getrouwde meid en woont samen met haar vriend en honden. Ik vind haar echt top want als ik zie wat zij in haar huis gedaan krijgt elke keer weer… daar kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen…

* How Jen Does It
Dit channel volg ik vooral als ik op het gemak eens een routine wil kijken, inspiratie op wil doen voor een eigen routine, ik wilde door Jen het Fly Lady systeem gaan volgen, maar ik twijfel nog.

* Love Megan
Een gezin met twee kinderen en een hond, ze is erg minimalistisch vind ik, want ik heb haar keuken toer gezien en er is weinig in de kastjes haha, maar ik vind haar tips altijd erg fijn

* My Great Challenge
Ik denk dat dit wel mijn meest favoriet is, jaren heeft ze haar huis gedeclutterd en nu ze je eindelijk resultaat en gaat ze ook dingen opknappen etc.

* Vicina Lucinda
Een Nederlandse dame die haar youtube in het engels heeft, elke maandag een upload hoe ze haar huis die week schoon heeft gemaakt, ook leuk om herkenbare producten en toch ook wel nederlandse gewoontes te zien in haar video`s.

Dit waren mijn favoriete youtubers op cleaning gebied, ik volg en ontvolg veel van dit soort kanalen, want dan kom ik voorbij en dan denk ik `o leuk` maar vervolgens uploaden ze niks meer of ze stappen ineens over naar een heel ander content! Ik weet niet of ik zelf dit soort content online zou durven zetten haha, ik vind het al erg als er mensen langs komen zonder te weten laat staan het over heel internet te gooien!

Heb jij nog leuke youtube tips op cleaning gebied?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *