Weekend rewind #1 || Werken, bowlen en vliegtuigen


Welkom bij de eerste weekend rewind. Eerder deed ik wel eens een weekly rewind, maar ik maak door de weeks gewoon te weinig mee op werken en het huishouden na en ik vergeet daar dan gewoon foto`s van te maken, dus nu wil ik eens kijken hoe het bevalt om alleen de weekenden eens terug te kijken. Dit zullen foto`s van vrijdag, zaterdag en zondag zijn. Afgelopen weekend heb ik o.a. vrijdags gewerkt, vierde we de verjaardag van mijn schoonmoeder en zondag dronk ik warme chocomelk haha.

Vrijdag 3 november
Vrijdag is een normale werkdag voor mij, dus rond half 8 gaat de wekker en rond 9 uur word ik opgehaald. Goedemorgen.

Op naar de plek waar ik word opgehaald

Te doen vandaag, een flinke rit en daar kwamen nog wat losse dingen bij om mensen af te helpen, al met al was ik half 5 weer thuis.

s`avonds lekker even wat in mijn bullet journal kliederen en lees ik wat blogs terug etc.

Zaterdag 4 november
Vandaag een drukke dag, om half 5 gaat de wekker om eerst een ritje met Mathieu mee te gaan met zijn werk, goedemorgen vermeer… even snel cadeautje inpakken voor schoonmams vanavond!

Op naar Belgiรซ

Grappige beesten bij het bedrijf waar gelost moet worden, verder hebben we ook nog twee adressen in zeeland en weer terug naar de zaak.

Daarna is het een ritje shiphol, man wat een bagger weer zeg

Deze grote jongen kwam aan die hij niet wilde missen.

We gingen op tijd weer terug, want mijn schoonmoeder vierde alvast haar verjaardag, met het gezien (Mathieu zijn zusjes en aanhang) gingen we eerst een uurtje bowlen, daarna steengrillen en als verassingen besloten wij nog een uurtje bowlen te geven aan iedereen. Super gezellige avond gehad en we lagen dan ook pas regen 1 uur op bed.

Zondag 5 november
Goedemorgen, we beginnen de dag op rotterdam airport, met een kopje warme chocomelk bij de waalhaven brasserie heerlijk! Daarna weer door naar schiphol voor vliegtuigen, ik had vandaag mijn hum niet en was er dan ook niet echt blij mee maargoed

Tussendoor boodschappen doen in hoofddorp

man wat een bagger weer

Even wat eten op de spottersplek

Terug naar huis en ook die kant op van dit soort buien komen we tegen

Mathieu gaat na wat moeite werken en ik ga opruimen, boodschappen wegzetten, de was aanzetten, container aan de weg brengen noem maar op.

Het aanrecht weer leeg, voor een nieuwe week!

Ik wil gaan minderen met frisdrank, nu drink ik eigenlijk dagelijks 3 of 4 glazen cola en op mijn werk ook nog een 0.5ltr flesje cola. Deze ga ik nu vervangen door siroop, ik heb ook best last van een schommellede suikerspiegel dus ik moet wel afbouwen en dus heb ik besloten deze maand goed op te letten en op doordeweekse dagen geen prik dranken meer te drinken zoals dus casis, cola maar ook energie drankjes…. ik ben benieuwd hoe me dit afgaat en of ik dit ga merken met afvallen.

Nu ik dit tik, is alles opgeruimd en geregeld, de was doet zijn laatste ronde en ligt deze tut lekker naast me. Ik computer nog wat en kijk Utopia nog even terug en dan is het weer bedtijd!

Ik ben benieuwd wat jullie van dit weekend rewind idee vinden, natuurlijk zullen mijn weekenden niet altijd even spannend zijn of zo maar dat is leuker voor de afwisseling denk ik. Dus laat het me zeker even weten hieronder in de comments.

Hoe was jullie weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *