November 2017 goals!


Hey, het is 1 november… we hebben weer een maand achter ons gelaten. Een maand waarin ik veel van plan was (ook blogs gewijs) maar er eigenlijk nergens wat van terecht kwam helaas. Moet ik blijven proberen? moet ik misschien een andere weg in slaan? Wie zal het zeggen… Tot ik op de blog van saskia kwam en de een bepaalde zin las, daarmee viel bij mij een kwartje? 20 cent? zeg het maar haha!

Bloggen moét leuk blijven, dat is de enige MOET die ik gebruik voor mijn blog

Dit is wat ze zei en weet je, daar heeft ze 100% gelijk in. Vaak zie ik het bloggen als een moeten, of ik voel me schuldig als ik dagen niks upload, omdat ik gewoon geen inspiratie heb, zin heb of simpel weg de tijd er niet voor kan vinden. Belachelijk eigenlijk, want mijn blog is mijn hobby, ik verdien er geen geld mee en doe het echt puur voor de lol.

Daar moet bij mij de gedachte het roer om, bloggen voor de leuk en niet voor het moeten en met die instelling ga ik ook deze maand in, natuurlijk wil ik elke dag iets online hebben, maar als dat niet lukt om welke reden dan ook is dat okè. Als de situatie zou zijn dat ik er mijn geld mee zou verdienen dan zou het een ander verhaal zijn (in mijn ogen) maar dat is het niet, ik heb wel eens wat samenwerkingen gehad, maar dat was vooral in ruil voor een review en dat is helemaal geen ramp, maar ik zette mijn gedachte veel hoger in en dat moet anders.

Ik wil ook persoonlijkere artikelen gaan schrijven maar dat vind ik nog wel moeilijk, het is wat oppervlakkig na mijn idee.

Naast mijn blog heb ik nog wel andere doelen voor deze maand en die deel ik dan ook graag even met je, dus bij deze… mijn doelen voor november 2017:

– Nieuwe bloglook; ik ben niet tevreden meer met hoe mijn blog er nu uitziet, dus daar ga ik deze maand mee aan de slag
– Kleine gang make-over; we hebben van mijn schoonzusje laminaat overgenomen en da wil ik graag in de gang leggen, dus daar moet een ondervloer voor komen en dan kan dat gelegd worden, daarbij wil ik ook wat kleine veranderingen daar aanpassen, dus pinterest is mijn beste vriend de laatste tijd haha
– Huishoudritme oppakken; ik was zo goed bezig met het huishoudschema en dat wil ik weer goed gaan oppakken (hier ben ik deze week weer mee begonnen) zodat het weer netjes is voor het aanzicht.
– 1x per week een home workout; langzaam ben ik aan het afvallen zonder er echt iets specifieks voor te doen, uiteraard let ik op met wat ik eet enzo maar het gaat langzaam. Daarvoor wil ik 1x per week (waarschijnlijk op woensdag of donderdag) een home workout doen, gewoon via youtube of een half uurtje wandelen etc.

En verder wil ik gewoon lekker genieten, bloggen en voordat alle hectiek van de feestdagen begint ritme hebben en weer lekker in mijn velletje zitten. Ik ben ook heel benieuwd naar wat jij leuk zou vinden om te lezen of te zien op mijn blog? Inspiratie tips zijn welkom!

Heb jij bepaalde doelen voor deze maand?

3 thoughts on “November 2017 goals!

  1. Ik blog echt omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet. Wel probeer ik op beide pagina’s 1 keer per week een blog te schrijven (heb namelijk 2 pagina’s) alleen soms heb ik er echt geen tijd voor helaas.

  2. Wat mooi dat ik je hierdoor geïnspireerd heb! Ik bloos er een beetje van. Ik ben erg benieuwd naar je aanpassingen. Blijft lekker bloggen en genieten ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *