Mijn gewonnen Sorbo pakket!


Een paar weken geleden deed ik mee aan de winactie bij Waar is mam waarbij je een gevulde Sorbo emmer kon winnen! En tot mijn verbazing zag ik dat ik èèn van de winnaars was. Ik kreeg het pakket vorige week binnen en vandaag laat ik jullie zien wat er zoal in zit.

Sorbo bestaat 50 jaar en Waar is mam mocht daardoor een paar gevulde emmers verloten, nou dat is toch super tof! Zeker nu ik de laatste tijd echt mezelf wat in het diepe aan het gooien ben om het huishouden op ritme te krijgen en soms ook even niet goed weet welke producten ik hiervoor echt nodig heb is dit een fijne hulp!

Wat zit er zoal in de doos die ik binnen kreeg

– Emmer met Tulpenprint (10 liter)
– Sorbonettes (5 stuks)
– Wonderzeem
– Schuursponsjes (6 stuks)
– Switch wondervaatdoek
– Smartbrush
– Anti Allergie Handschoenen
– Sorbo Quick & Easy
– Bundel Microvezeldoeken
– Blue Wonder Allesreiniger (750 ml)

Ik ben super benieuwd naar de sorbo quick & easy brush, deze lijkt me echt super handig. De wonderzeem komt mooi uit, want de mijne is kapot gegaan en de microvezel doeken kun je altijd wel gebruiken.

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik deze prijs mocht winnen en ik ga  er zeker goed gebruik van maken! Zie jij nou een product er tussen waarvan je graag een review wil, laat het me zeker weten dan ga ik daar zeker mee aan de slag.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Edit: door de vele spam reacties juist onder dit artikel heb ik besloten de reacties tijdelijk uit te schakelen! 

2 thoughts on “Mijn gewonnen Sorbo pakket!

Comments are closed.