Even bijkletsen – persoonlijke update (ziek, bloggen, huishouden)


Zo goedemorgen op deze vrijdag! Het is bijna weekend en ik dacht, waarom kletsen we niet gewoon gezellig even bij. Dit soort blogjes maak ik eigenlijk, maar het leek mij wel eens leuk.. Dus ik vertel je wat ik de laatste dagen/weken heb uitgespookt en waar ik de komende tijd weer naar uit kijk!

Nu ik dit artikel tik ben ik herstellende van een flinke griep. Ik heb vorige week dinsdag de verkoudheid van Mathieu overgenomen en ja echt verkouden, het water kwam overal uit en toch zat alles verstopt zeg maar! Geen pretje wat eten en slapen gaat haast niet en als je je al beroerd voelt dan komt er verder ook niet echt wat uit je handen.

Toen ik eindelijk dacht een beetje de verkoudheid onder controle te hebben kreeg ik vrijdag aan het eind van de dag een keelontsteking, zo gratis erbij hoefde ik niks voor te doen! Dus een dichte keel, niet kunnen slikken en vooral veel slijmvorming en hoesten! Gelukkig lijkt dit nu iets te zakken ook, is het nog wel dik maar niet echt pijnlijk meer. Alleen nog vervelend met slikken vanwege het slijm `heerlijk praatje toch haha`

Het huishouden lag natuurlijk hierdoor ook stil, want dat is wel het laatste waar ik zin in had en waar ik zo vol moed aan het nieuwe schema begon zakte dit die week in, nu heb ik mezelf wel weer weten te herpakken en ergens nu ik weet dat ik geen hele dag meer hoef schoon te maken, is het makkelijker op te pakken. Ik heb het ook aardig netjes weten te houden tussendoor dus dat is wel een positieve noot!

Ik ben wel gewoon blijven werken die twee dagen (had meer kunnen werken maar moest ook even aan mijn rust denken) dat ging redelijk goed, we hebben de dagen overleefd zal ik maar zeggen en ik hoop dat het volgende week weer gewoon als van ouds gaat.

Tja en verder, het bloggen pak ik nu op om drie dagen in de week te uploaden zonder eigenlijk een vast onderwerp en ik heb een hoop ideeen dus dat moet wel goed komen denk ik, de aanhouder wint zeggen ze toch.

Verder zijn we lekker met de pokemon go bezig haha, de nieuwe raid battles en de hoop op nieuwe gen 3 binnenkort, het halloween event komt er allemaal aan. We hebben een leuke groep in Stellendam hier waarbij we elkaar helpen aan de juiste hoeveelheid dus dat is erg leuk. Mathieu en ik zijn deze maand 13 jaar samen dus misschien is het leuk om in het weekend (want het valt in zijn nachtweek boee) ergens te gaan eten samen of zo dus even kijken hoe dat uitpakt. En verder rommelen we lekker wat aan, heb ik vanavond een avondje met collega`s (dat is ook nieuw voor mij) dus ben heel benieuwd hoe ik thuis kom hahah.

Het gaat de goede kant op, met het ritme wat ik wil creรซren, ik wil ook het gezonder leven gaan aanpakken, maar ik heb het idee als ik dit nu er nog eens bij wil doen dat ik dan weer voorbij loop en alles weer inkakt en dat is niet de bedoeling, maar daar kom ik zeker nog op terug later en misschien wel begin volgend jaar.

Voor nu keutelen we lekker aan, focus ik me weer op beter worden, ritme krijgen in het huishouden, werk, relatie en bloggen en leven we een beetje dag bij dag. Dan sluit ik hierbij deze update af en ben ik heel benieuwd hoe het met jullie gaat..!

Waar kijk jij nog het meest naar uit deze laatste maanden van 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *