Plan with me Bullet Journal oktober 2017 set-up


Het is weer tijd voor een nieuwe set-up van de bullet journal. Ik baal als een stekker want eigenlijk had ik hier een filmpje willen hebben net als vorige maand, maar doordat mijn telefoon ineens vol zat en ik al meer dan de helft had gemaakt toen ik er achter kwam, heb ik besloten deze maand het maar op foto te zetten en het volgende keer weer opnieuw te proberen. Dus ben je benieuwd hoe ik mijn oktober set-up heb gemaakt, kijk dan zeker verder.

Zoals altijd ben ik begonnen met een begin pagina, zo kan ik voor mezelf makkelijk zien waar de nieuwe maand begint. De quote heb ik van internet. De oktober tekst heb ik met een 0.8 fineliner geschreven en de kleur voor deze maand is een Tombow nummer 243

Op de volgende twee pagina`s heb ik aan de linkerkant weer het overzicht van de maand gemaakt en aan de andere kant notes. Hier op zet ik verjaardagen, belangrijke datums, vastgezette uitstapjes en dat soort dingetjes.

Deze pagina`s zijn veranderd, de blogposten van oktober is op de header na iets aangepast, maar de habbit tracker heb ik nieuw. Ik vulde normaal bij mijn weekly`s wat dingetjes in maar ik miste wat ruimte om meer te checken. Dus ik besloot via pinterest op zoek te gaan en ik kwam deze set-up tegen. De bovenste set is de bedoeling dat dit elke dag gebeurd haha (behalve de blogposten) en de onderste set is voor het huishouden, ik heb de datums genoteerd wanneer wat aan de beurt is elke week dus ik ga even kijken hoe me dit bevalt en zal hem volgende maand eventueel meenemen en iets aanpassen of zo maar dat zien we dan wel. Voor nu ben ik tevreden, met de Tombow stift kleur ik het vakje in als ik het heb voltooid.

Oktober Financiรซn, dit vind ik voor mezelf een hele fijne pagina om elke maand onze rekeningen te betalen. Ik zet vakjes neer en erachter huur, zorgverzekering, tel etcย  en het bedrag. Als ik hem heb betaald kleur ik hem in met de kleur van die maand, dus loop ik met iets in of achter zal dat vakje een andere kleur hebben en zo kan ik makkelijk terug zien hoe onze maanden zijn geweest en waar we misschien klem liepen ofzo.

Dit waren de standaard pagina`s voor deze maand, ik twijfel heel erg of ik weekly`s ga maken deze maand. Ik houd afspraken altijd bij in mijn google agenda op mijn telefoon en nu ik mijn huishouden in mijn tracker heb verwerkt weet ik niet of het nog zin voor mij heeft. Dus voor nu laat ik het zo, mocht ik toch behoefte hebben aan de spreads kan ik ze er altijd weer in doen!

Wat zet jij in jou habbit trackter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *