Mijn oktober plannen en doelen!


bron
Welkom in oktober, jeetje wat gaat het hard… de herfst heeft zijn intrede gedaan en dat is aan alles te merken is mijn mening. Waarbij ik dus vorige week vol moed allerlei plannen had, viel dat dus even in het water. Ik deel vandaag mijn plannen en doelen voor oktober.

september is voor mij slecht geรซindigd, ik ben namelijk ziek geworden en niet zo`n beetje ook. Afgelopen dinsdag heb ik verkoudheid van Mathieu overgenomen waarbij ik twee dagen laveloos op de bank heb gelegen, wel ben wezen werken en nu het weekend ook eigenlijk weinig uitvoer omdat er een keelontsteking bovenop is gekomen. Dus weinig lucht, dichte en pijnlijke keel, vermoeiend zullen we maar zeggen. Ik hoop dat het echt snel wat opknapt want ik wil weer terug het ritme in.

Ik heb voor deze maand het 1 en ander op de planning en ook wat doelen voor mezelf gesteld.

oktober is de maand waarin het natuurlijk dierendag is en onze maatjes een dag wat extraatjes krijgen, maar oktober is ook de maand waarop wij dit jaar 13 jaar samen zijn. Ik heb een feestje met collega`s waarvan ik dacht dat ik dat soort uitjes eigenlijk nooit zou hebben en het word hoop ik de maand waarin ik het bloggen en het huishouden op ritme kan krijgen.

Mijn doelen

Bloggen; om ritme te krijgen in het bloggen wil ik mezelf niet weer gelijk in het diepe gooien zeker nu ik mezelf nog totaal niet fit voel. Ik heb daarom besloten om op Maandag, Woensdag en Vrijdag een artikel te plaatsen. Op maandag zal dit (vanaf volgende week) de weekly rewind in foto`s zijn en op woensdag en vrijdag kun je vanalles verwachten, van huishouden, tot beauty, DIY, huisdieren, tags en nog veel meer. Mocht ik meer inspiratie hebben tussendoor plaats ik dat natuurlijk, maar voor nu ga ik van die dagen dus vaste dagen maken.

Huishouden; het ritme met het schema van waar is mam liep lekker tot ik ziek werd en dit wil ik zodra ik me weer wat fitter voel (en dat is hoop ik deze week) weer gaan oppakken, nog meer eigen maken en een routine in maken

Challenge; ik wil graag meedoen met de 7 daagse herfst challenge van waar is mam, deze begint op 6 oktober en dat staat dus ook in het teken van het huishouden een soort herfstschoonmaak dus ik ben heel benieuwd.

Persoonlijk; genieten en ik weet dit klinkt suf, maar ik wil meer gaan genieten en doen wat ik leuk vind, zoals het uitje met collega`s (die veel meer voelen dan alleen dat) het bloggen, het huis netjes houden en meer van elkaar genieten. Echt een combi van alles hierboven eigenlijk.

Ik hoop dat het een mooie maand mag worden, waarin ik lekker weer mijn ritme`s kan terug halen en opbouwen en dat ik maar weer snel beter ben, want ziek zijn is voor niemand leuk.

Uiteraard ben ik ook benieuwd naar wat jij zou willen lezen hier op de blog, wat vind je leuk om te zien of over te lezen? Let me know!

Wat zijn jou plannen en doelen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *