Pokemon Go | Equinox event


Sommige van jullie weten het al, maar ik ben een Pokemon Go speler haha. Super leuk om de pokemon te vangen, en samen er op uit te gaan. Vanaf gisteravond 22:00 uur is het nieuwste event in deze game gestart. Ben benieuwd wat het je als speler opleverd, lees dan zeker verder.

Wist je het nog niet, maar vanaf gisteravond 22:00 uur is het het Equinox event gestart. Wat kun je hierin verwachten,

– 2 km-eieren waar Pokemon zoals Mareep, Larvitar en Chansey uit komen
– Dubbele Stardust én drievoudige XP voor het registreren van nieuwe Pokémon in de Pokédex
– Kortingen zijn op verschillende items in de in game shop
– De nieuwe super incubator waarmee je eieren 1,5 keer zo snel uitkomen, heel handig met een 10 km ei
bron

Wat vind ik van dit event!
Op zich vind ik het leuk verzonnen, de pokemon die ik hierboven noemde komen heel weinig voor in het `wild` en zitten eigenlijk alleen in 10 km eieren en die krijg je niet zo vaak. Ik heb ze alle drie al, dus het is voor mij alleen leuk voor de candy`s ervan. De stardust, tja zelf heb ik een hele hoop omdat ik het simpelweg gewoon niet genoeg gebruik.
De boxen zijn leuk, maar wel duur en aangezien we midden in de legendarische Raid periode zitten houd ik mijn coins liever achter de hand voor passen dan voor dit soort boxen nu, er zitten ook geen raid passen in helaas.
En ja de XP zegt voor mij niks, want ik heb in principe alle pokemon tot nu toe dus dat zal hem niet gaan worden haha.

Het event loopt in Nederland van 22 september 22:00 uur tot 2 oktober 22:00 uur

Wat vind jij van dit event als je pokemon go speelt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *