TAG | Mijn favoriete….


Soms kom je van die TAGS tegen waarvan je denkt, ja die is leuk! Via the beautymagazine kwam ik er weer zo èèn tegen. Mijn favoriete. Dus ben jij benieuwd naar mijn favoriete eten of tv programma en nog veel meer? Lees dan zeker verder.

Mijn favoriete… Eten
Dat is waarschijnlijk wel spaghetti bolognaise, daar kun je mij echt voor wakker maken. Maar ook stoofpeertjes vind ik super lekker haha.

Mijn favoriete… Drankje
Heel slecht maar dat is energiedrank (bullit of de ranje Kong Strong van lidl)

Mijn favoriete… Make-up Merk
Ik draag eigenlijk steeds minder make-up, maar als ik dan iets draag of moet kopen dan is het Catrice of essence en het oogpotlood van Action is ook een favoriet.

Mijn favoriete… Winkel
Action, zeker als het een Action is waar ik nog niet ben geweest, daar kan ik echt uren rondlopen en inspiratie op doen.

Mijn favoriete… Televisieprogramma
Op dit moment is dat weer expeditie robinson, maar ik kijk ook graag naar Teen Mom 2 of Utopia dat volg ik ook elke dag.

Mijn favoriete… Film
Saved the last dance, deze film vind ik echt top en heb hem ook ontelbaren keren gezien haha.

Mijn favoriete… Serie
The hills, als ik dan eens een serie kijk dan vind ik dat echt heerlijk om naar te kijken, ook de serie pretty little liars vind ik super om terug te kijken op Netflix

Mijn favoriete… Verzameling
Ik heb een verzameling van Blond Amsterdam servies en Funko Pops

Mijn favoriete… Stad
Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete stad, ik vind winkelen in Rotterdam erg leuk, maar echt verder dan dat komen we niet vaak.

Mijn favoriete… Bezigheid als ik thuis ben
Dat is wel bloggen, youtube filmpjes kijken, woordzoeken of lekker rommelen in huis, ik ben een echte huismus dus ik vind thuiszitten helemaal geen probleem.

Dat was hem al weer, ik vond het een hele leuke tag en zo weten jullie weer een beetje meer van mij. Ik zou het leuk vinden als je hem ook overneemt, let me know dan kom ik zeker even bij je kijken.

Wat is jouw favoriete stad?

2 thoughts on “TAG | Mijn favoriete….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *