Uit Eten | Gonzales Barbecue Restaurant Ede


Heel af en toe gaan wij wel eens uit eten en het lijkt me leuk om met jullie te delen wat we er van vonden. Na onze 10 dagen weg hebben wilde we onderweg wat gaan eten, na zoeken op google kwamen we Gonzales Barbecue Restaurant in Ede. Het bleek net voor de ingang van een camping te liggen en er lag een ander restaurant naast dus we moesten even passen en meten om te parkeren met onze vouwwagen, maar dat is gelukt haha. Vandaag deel ik je mijn ervaring hier!

Het restaurant ligt heel mooi tussen de bomen en zoals ik al zij voor een camping, met nog een ander restaurant er pal naast.

Het ziet er aan de buitenkant vind ik best lux uit zien zo met het lage dak, de rode tinten, erg mooi na mijn mening.

Ik had op google gelezen dat het best wel druk kan zijn, dus ik heb een kleine 15 minuten voor we er waren gebeld om te reserveren en dat kon makkelijk, we kwamen aan we waren eigenlijk èèn van de eerste binnen, maar goed ook, want toen we eenmaal aan het eten waren kwamen er wel flinke groepen binnen lopen.

Bij binnenkomst kun je boven naar het toilet, dat is gewoon erg netjes en ook is er in het dames toilet ruimte om kinderen te verschonen. En beneden kun je gewoon je jas ophangen.

Als je aankomt en je tafeltje hebt gekregen dan legt de gene die je tafel bedient uit hoe alles werkt, de barbecue word aangezet, het kommetje kan je gebruiken om je voorgerecht in te doen, soep (tomatensoep of bospaddenstoelensoep) het kleine bordje is voor het rauwe vlees en het grote bord daar eet je gewoon van en kan je hergebruiken voor het opscheppen van salades etc.

Er hangen spiezen aan de paal naast je, daar kun je je rauwe vlees aan rijgen haha en er staan bakjes (al gevuld met olie) voor het vis.

Er ligt echt genoeg aan vlees (14 soorten) en vis (3 soorten) en dat wordt tussendoor allemaal gecontroleerd en bijgevuld, ook de salade bar is goed gevuld, met rauwkost, en koude pasta salades (19 salades in totaal)

Ook staat er bij de ingang een sausjes bar, daar kun je allerlei sausjes vullen in het daarvoor bestemde bakje en er stond een mega schaal met stoofpeertjes (mijn favoriete groente) garnalen cocktails en aardappel gratin.

En zo met een goede afzuiging boven je kan je je eigen vlees en vis barbecueën, echt super leuk om te doen. Je krijgt standaard een flinke kom friet (met super lekkere kruiden erover) en dat kan je na eigen wil altijd bij bestellen natuurlijk. Ook krijg je een mandje stokbrood met kruidenboter (die overigens best scherp is haha) dus dat vind ik erg netjes.

De bediening was (bij ons) erg snel, de dame hield goed in de gaten of je glas leeg was en of er dingen van tafel gehaald konden worden.

De tafel werd door iemand anders afgeruimd, zodra ze zien dat je niks meer op je barbecue hebt liggen komen ze een checken of je klaar bent.

Daarna komt de kok zelf, die vraagt of het gesmaakt heeft en daar krijg je de dessert kaart van, ik nam een ananas/mango shake en dat was echt meer dan genoeg.

Bij zo`n all you can eat idee eet je toch altijd meer dan normaal is mijn ervaring haha.
Je betaald in principe €22,95 om daar te kunnen eten, maar daar zitten geen drankjes, dessert of extra bijgerechten zoals friet bij. Ik vind voor het gene wat je kan doen, pakken en de service vind ik het helemaal niet duur en het is jammer dat het niet echt bij ons in de buurt ligt, anders hadden we er zeker wel vaker gekomen, maar wie weet wordt dit onze standaard stop van onze Warstein vakantie richting huis 😉

Klik hier voor de website voor meer info en contact gegevens

Ben jij wel eens in een Barbecue restaurant geweest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *