Bullet Journal vakantie weekly


Voor de vakantie ziet mijn bullet journal weekly er iets anders uit, vorige maand had ik heel veel erin gezet wat ik wilde gaan bij houden en dat is compleet mis gegaan. Ik merk toch dat ik voornamelijk op gewoonte wat minder focus heb.
ย 

De weekly van onze Warstein week. Ik heb de indeling hetzelfde houden als normaal, alleen heb ik wat ballonnetjes bij getekend haha `tekenwonder`

Verder heb ik natuurlijk erin gezet dat we op het WIM2017 event zijn

bij de habbit trackers onderaan kan ik bijhouden of de ochtend en de avondvaart door gegaan zijn, ook wil ik gewoon elke dag iets plaatsen op intagram dus die staat er standaard in en ook kan ik zo in 1 oog opslag zien of er een artikel op mijn blog geplant staat.

En natuurlijk gewoon een maand overzichtje met de week als een kleurtje!

Maak jij speciale vakantie spreads?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *