What`s in my – Vakantie To Do Tas!


Zoals je eerder hebt gelezen zitten wij op dit moment in Warstein op de camping voor het WIM2017 event. Er is in de omgeving niet heel veel te doen en omdat wij al ruim 8 jaar elke jaar komen hebben we dat ook wel een beetje gezien haha, we bezoeken uiteraard wel eens de stad of wat winkeltjes of gewoon wat rond rijden, maar over het algemeen vermaken we ons op de camping. Ik heb hiervoor vaak een tas bij me en ik laat je vandaag zien wat daar dan zoal in zit.

Dit jaar heb ik de Mondial Air Ballons tas bij me die ik kocht op Lorraine. Het is best een flinke tas en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik steeds minder mee neem.

Laptop, uiteraard neem ik naast mijn telefoon ook mijn laptop mee, hierop bewerk ik de filmpjes die ik maak voor het event, heb ik sinds kort ook wat spelletjes erop staan die ik offline kan spelen en heb ik als ik daar zin in heb ook de kans om alvast wat blogs vooruit te werken

Video Camera, deze is ook mee, hiermee film ik de video`s voor ons youtube kanaal.

Puzzelboekje, en dan met name woordzoekers dit kan ik echt uren doen de laatste tijd, heerlijk even aan niks denken en gewoon lekker doelloos woordjes zoeken.

Bullet Journal, deze neem ik ook mee hierin houd ik bij wat we doen op vakantie en werk ik wat weken in vooruit, ook mijn etui gaat hierbij mee

Kleurboek, ik heb dit jaar 2 kleurboeken bij me, ik heb ze op lorraine niet gebruikt, maar ik vind het wel lekker om het bij me te hebben mocht ik toch zin hebben om er mee bezig te gaan, de kleurtjes zitten toch in mijn etui die ik gebruik voor bullet journaling

Selfie stick, deze gebruik ik om live te gaan tijdens het event op onze facebook pagina met mijn telefoon.

Verder neem ik niet echt wat mee naast onze kleding en make-up en badspullen, ik merk toch dat ik met steeds minder mezelf bezig kan houden en naar dezelfde dingen grijp dus dat scheelt ook weer in inpakken haha.

Wat neem jij zoal mee als je op vakantie gaat om te doen op vrije momenten?

5 thoughts on “What`s in my – Vakantie To Do Tas!

 1. Wij gaan vaak naar een vakantiepark en daar is in de omgeving ook altijd weinig te doen. Ik neem altijd mee:
  – Laptop
  – Spelkaarten
  – Minstens 1 leesboek
  – Tijdschrift
  – Minstens 1 reisspel

  En daar red ik het dan meestal wel mee.
  Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *