5x wat ik mis als ik op vakantie ben!


Op vakantie gaan is leuk maar ik ben ook altijd wel weer blij om naar huis te gaan en echt thuis te komen. Er zijn gewoon altijd wat dingen die ik echt wel mis als ik weg ben namelijk.

1. Dieren
Uiteraard zijn dat onze maatjes, de katten en konijn! Deze mis je gewoon elke dag om je heen en even lekker kroelen, heerlijk als we dan weer lekker thuis zijn om lekker te knuffelen

2. Ruimte
In de vouwwagen heb je niet zo heel veel ruimte en dat merk ik echt als we er mee weg zijn, alles in en op elkaar en hoewel veel dingen wel een plekje heeft, blijft het toch passen en meten in dat ding haha

3. Eigen privacy
En dan bedoel ik vooral het op mezelf zijn. Ik ben iemand die eigenlijk wel heel goed alleen zichzelf kan vermaken en vind dat ook echt wel lekker om gewoon mijn eigen ding kan doen. Zeker de periode van warstein waarbij we met 3 man in de vouwwagen zitten en dan de hel dagen waarbij het regent en je dus op elkaars lip zit vind ik echt killing en ben ik blij als ik weer thuis ben dat ik gewoon weer kan doen waar ik zin in heb en weer ruimte voor mezelf heb

4. Eigen badkamer en toilet
Tja dat is op een camping en godzijdank is het op Warstein goed geregeld dat je nog wel een redelijk toilet en douches hebt, dat is in frankrijk echt een drama, toch ben ik blij als ik thuis ben en heerlijk even kan genieten in mijn eigen badkamer en weer op mijn eigen toilet kan zonder te hoeven wachten of afwachten wat je aantreft haha.

5. Eigen bed
Het bed van de vouwwagen is niet ideaal, we liggen op een plank met daarop een niet zo`n dik matras dus het is best afzien en ik heb met Mathieu altijd mot want het is niet zo groot en ik slaap met redelijk wat kussens dus daar komt dan de ruimte weer op zetten haha. Maar man wat ik ben blij als ik na die 10 dagen weer heerlijk op mijn eigen bedje kan slapen.

Zo zie je maar hoe je kan genieten van dingen die je eigenlijk voor lief neemt, als je het een paar dagen moet missen dan waardeer je dat soort dingen des te meer.

Wat mis jij altijd als je met vakantie bent?

One thought on “5x wat ik mis als ik op vakantie ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *