Warsteiner Internationale Montgolfiade 2017


Warsteiner Internationale Montgolfiade, oftewel #WIM2017. Een ballon evenement waar wij al jaren heen gaan de eerste week van september. Zo ook dit jaar, gister zijn wij vertrokken en zijn daar tot 10 september. Eerder gingen we al naar lorraine in Frankrijk, maar dit is dan wel iets kleinschaliger. We staan op de camping daar en elke ochtend en elke avond zullen er (mits het weer goed is) een 100 tal ballonnen het luchtruim kiezen.

Van onze week zal op dinsdag 12 september een verslagje op mijn blog komen, maar wil je ons nou dagelijks volgen dat kan, wij zullen namelijk live gaan via onze facebook en ook zullen daar uitgebreidere foto`s online komen. Dus lijkt je dat leuk, volg ons dan op twitter en/of facebook die wij speciaal voor dit soort evenementen hebben opgezet.

We zien je graag daar en anders tot volgende week!

Kom jij wel eens op een ballon event?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *