Hallo September, i am back!


September 2017, een nieuwe maand is weer ingegaan. Waar ik hiervoor allerlei plannen met je deelde is daar niks van terecht gekomen, wel wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn laatste blogpost. Ik heb de afgelopen maand tijd voor mezelf genomen, maar ook is de maand erg druk geweest waardoor ik geen tijd had om mij schuldig te voelen dat er niks online zou komen. Maar vanaf nu ga ik er weer voor en ik heb er zin in!

De vakantie`s zijn volgens mij zo goed als bijna overal over (en terwijl dit online komt begint mijn vakantie hoe typische haha) en ik hoop dat jij ook een leuke zomer hebt gehad? Ik had deze tijd echt even nodig om adem te halen en te kijken wat ik nu echt wil op alle vlakken.

Wat mijn blog betrefd, inspiratie in overvloed nu alleen nog even op een rijtje zetten dat het geen chaos wordt haha. Ik wil voor mezelf met wat vaste onderdelen werken, want ik merk dat dat wel iets van houvast geeft en zo is het voor jullie ook wat duidelijker wanneer er zoeizo wat online komt.

Het schema per 11 september
Maandag – Huishouden (artikelen die in het teken staat van huishouding, declutteren etc.)
Dinsdag – Vrij artikel
Woensdag – Weekly Rewind (terugblik in foto`s op de de week
Donderdag – Vrij artikel
Vrijdag – Gezonder leven (een artikel over de weg naar een gezonder leven)
Zaterdag – Open voor een nieuw item waar je je hier voor kan opgeven!
Zondag – Bullet Journal (dit zal niet standaard elke week gevuld worden)

Het is dus de bedoeling dat er zoeizo van maandag tot vrijdag om 6:00 uur een artikel online komt en dat ik het weekend open laat voor mezelf voor nu. Ik heb wel onderwerpen zoals je ziet, maar deze dagen staan dus niet vast dat er echt iets online komt.

Deze eerste week (tot 10 september) ben ik nog op vakantie in Duitsland, dus zal het een klein beetje anders lopen, ik heb uiteraard gewoon artikelen klaar staan maar niet helemaal volgens het bovenstaande schema, maar vanaf 11 september zal ik dit schema gaan aanhouden en kijken hoe het bevalt.

Ik ben heel benieuwd of jullie nog leuke ideeรซn hebben wat blogposten betreft wat jij graag zou willen lezen of zien. En natuurlijk ben ik nieuwsgierig wat jij gedaan hebt in je vakantie? Of ga je misschien nog op vakantie? Laat het hieronder gezellig weten.

Groetjes,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *