(huisdieren) Oproep voor nieuwe Rubriek!


Goedemiddag, vanaf september beginnen de artikelen weer hier op mijn blogwaar ik nu druk mee bezig ben. Voor een nieuwe rubriek op donderdag ben ik op zoek naar mensen met een huisdier of huisdieren! Onze viervoeters (of tweevoeters etc haha) mogen ook in het zonnetje worden gezet. Wil jij jou maatje graag voorstellen (dit mogen alle dieren zijn uiteraard)? Stuur mij dan een mailtje naar info@patriciakleijn.nl en dan krijg je verdere informatie. Ik ben benieuwd naar al jullie vriendjes ๐Ÿ™‚

O en weet jij toevallig een leuke naam voor deze nieuwe rubriek? Let me know en wie weet gebruik ik jou idee wel hiervoor!

One thought on “(huisdieren) Oproep voor nieuwe Rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *