Stoppen met aankloten!


Ken je dat gevoel dat je dingen aan het doen bent en het gevoel hebt dat je geen meter vooruit komt? Dat idee heb ik nu een beetje, ik loop ook constant met een nerveus gevoel rond met het idee dat ik dingen vergeet, of omdat er soms op dagen niks uit mijn handen komt dat ik me een soort van schuldig voel. Dat moet stoppen want het gaat mij opbreken.ย 

Ik ben constant moe, heb weer vaker hoofdpijn en door dat het zo vol zit in mijn hoofd weet ik soms gewoon niet waar te beginnen en dan klap ik dicht en doe ik vervolgens helemaal niks meer en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling.

Wij zijn zondag terug gekomen van vakantie en ik kom dan vaak in zo`n gat terecht van `en nu` er slingeren nog rommeltjes rond van de vakantie die eigenlijk opgeruimd zouden moeten worden, er moeten blogposten geschreven worden, want ja ik wil graag bloggen, maar enige regelmaat is daar totaal niet in op het moment (ook al had ik een soort van zomerschema voor mezelf gemaakt) ik wil graag de vakantievlog maken, maar steeds als ik daar mee bezig ga slaat de computer vast en duurt het enorm lang dat ik er geen zin meer in heb en zo zijn er tig dingen die in mijn hoofd rondspoken waardoor ik gewoon lam geslagen ben als het ware.

HET MOET STOPPEN!
En eigenlijk wel direct, maar ik weet ook wel dat dat niet gaat. Eind deze maand gaan wij naar onze jaarlijkse uitstap in Warstein voor negen dagen en eigenlijk wil ik na die tijd een schema en een ritme voor mezelf hebben.

Dus ik ga de maand augustus daarvoor gebruiken omย 
1. Aan mezelf te denken
2. Het bloggen op ritme te krijgen
3. Het huishouden in een schema te passen

Met als resultaat hoop ik meer rust in mijn hoofd te krijgen, minder moe te zijn, minder hoofdpijn te hebben en eigenlijk zonder teveel gedoe de dag door kan komen en eventueel spontane uitjes niet als stress moment te gaan zien.

Daarom laat ik bij deze het zomerschema LOS, ik blog deze maand wanneer ik inspiratie voel voor een artikel, er zal dus deze maand even geen structuur in zitten want ik wil mij even gaan focussen op waar ik heen wil met alles. Natuurlijk als je me volgt op bloglovin, instagram of twitter zul je op de hoogte gehouden worden wanneer er iets online staat, maar ik blijf uiteraard op instagram het meest actief, want dat vind ik gewoon super leuk om te doen!

Ik hoop dus in september, na onze vakantie met meer duidelijkheid voor zowel jou als voor mezelf terug te komen en te gaan knallen als een malle! Ik ga inspiratie op doen online maar ook offline voor zowel mijn blog als waar ik persoonlijk heen wil.

Heb jij zo`n periode meegemaakt? let me know wat jij toen deed om hier meer duidelijkheid in te krijgen.

Groetjes,
Patricia

2 thoughts on “Stoppen met aankloten!

  1. Ik herken dit zo erg! Op die momenten heb ik eigenlijk verschrikkelijk veel te doen, mijn hele agenda staat vol en ik vergeet alle kleine dingetjes die ik niet zo moeten vergeten. Waardoor ik weer in de problemen kom op school/werk. Meestal laat ik op die momenten een beetje mijn agenda los, want juist doordat ik zo gefocust ben op hoe druk ik het wel niet heb vergeet ik het een beetje te relativeren. Wat ik op zulke momenten ook heel fijn vind is om wat meer te sporten, keihard mee te zingen met mijn favoriete hitjes onder de douche of juist een hele dag compleet niks doen en series kijken op Netflix.
    Heel veel succes met je dipje in ieder geval. Komt wel weer goed ook ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *