Dag juli, hallo augustus 2017


Goedemorgen, jeetje de maand juli is echt voorbij gevlogen na mijn idee. Ik had een leuke maand en daar blik ik vandaag even met jou op terug en ik neem je mee in de planning van deze nieuwe maand, dus ben je benieuwd lees dan zeker verder.

Terugblik op juli
– Begonnen in mijn nieuwe Bullet Journal
– Leuke verjaardag van mijn schoonzusje en zwager
– Ik ging bij mijn buurvrouwtje op bezoek die in een revalidatie centrum zat
We vertrokken voor 9 dagen naar Mondial Air Ballons in Frankrijk
Ik vierde mijn 30ste verjaardag
Bezocht met vrienden de Maasvlakte en Hoek van Holland
– Leuke nieuwe samenwerkingen voor mijn blog

Zoals je ziet, over het algemeen leuke hoogte punten in de afgelopen maand na mijn mening!

De nieuwe maand, augustus en wat staat ons allemaal te wachten?
– We hebben een aantal verjaardagen
– Als het lukt gaan we naar het Barneveld Ballon Fiesta en Twente Ballooning Oldenzaal
– We gaan met familie naar het Oudehands Dierenpark
– Iets leuks doen als mijn zus bij mijn moeder logeert met mijn neefje

Verder staat er nog niet echt iets op de planning, maar genoeg leuke dingen om naar uit te kijken en ik heb er zin in! Aan het einde van deze maand moeten we weer inpakken voor onze september uitstapje, maar daar later meer over haha.

Wat zijn jou plannen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *