I ♡ Instagram Tag


Op de blog van Saskia kwam ik deze super leuk tag tegen. Nu heb ik een lichtelijke verslaving aan instagram en ben zelf ook steeds meer met de instastory`s bezig.. I love it haha! Dus vandaag allemaal vragen over mijn instagram, dus wil je weten wat voor foto`s ik het leuks vind, wat mijn favoriete filter is of wat mijn drie favoriete accounts zijn, lees dan zeker even verder! En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij zou volgen.

* Wat is jou instagram-naam?
Mijn naam op instagram is patriciakleijn

* Met of zonder slotje?
Ik heb heel lang foto`s geplaatst met slotje, maar op dit moment staat mijn instagram account gewoon open en kan iedereen mij volgen. Ik heb nog geen nare volgers of iets binnen gehaald, dus zolang het zo blijft, blijft hij gewoon open, maar ik denk dat dit wel veranderd mocht ik anders ervaren.

* Wat is je profielfoto en je bio?

* Hoeveel mensen volg je?
Op dit moment van schrijven volg ik 332 mensen.. maar ik doe ook regelmatig een rondje waarbij ik denk waarvan accounts niet meer bij mij passen of mensen die niet echt actief meer zijn die ontvolg ik #sorrynotsorry hihi

* Hoeveel volgers heb je?
Dit is echt per dag verschillend, maar nu heb ik er 338 wat natuurlijk super gaaf is!

* Wat zijn jou favoriete hashtags?
Eigenlijk ben ik met hashtags net pas een beetje aan het stoeien, ik gebruik af e toe #cat of #bijnaweekend ofzo, maar echte vaste verder heb ik niet echt! Vaak deel ik een foto met tekst en dan vergeet ik ze ook gewoon…

* Van welke soort foto`s houd je het meest?
Ik vind foto`s van mooi interieur echt heel gaaf, vooral met de grijs en wit tinten, maar ook eerlijke fotos uit het echte leven zonder al teveel bewerkt of wat dan ook

* Wat is je favoriete recente foto die je postte?
Voor mijn verjaardag heb ik een instax mini gekregen en ik kreeg de dag erna de super schattige eeyore funko pop dus ik wilde gelijk even oefenen.. haha de echte foto is niet helemaal gelukt, maar deze vond ik wel erg geslaagd..

* Hoe frequent post je?
Ik probeer elke dag minimaal 1 foto online te zetten en zoals ik hierboven al zei, ben ik steeds meer bezig ook met insta story en daar komt wel vaker meer real life te staan, of meer van een moment zelf!

* Hoe vaak check je je instagram account?
Elke dag en ook wel meerdere keren per dag haha soms denk ik wel eens te vaak..

* Wat is je favoriete filter?
Ik gebruik vaak het filter Clarendon, maar ik gebruik niet over al mijn foto`s een filter, soms bewerk ik alleen een beetje het licht of zo.

* Iphone only, purist of rebel?
Uhm geen idee hahaha, maar ik gebruik voor mijn foto`s de Samsung S7 edge

* Wat is het leukst aan deel uitmaken van deze community?
Ik vind instagram tof omdat er voor ieder wat wils is, je zoekt op de mensen die je leuk vind, of kent, of volgt via een blog of zo, maar ook kan je zoeken op stylen, dieren, kleuren noem maar op! En zo kom je toch een beetje in een bepaalde groep terecht wat jou interesse heeft..

* Wat is het minst leuke aspect aan deel uitmaken van deze community?
Wat ik het minst vind is toch wel de invloeden die er zijn, perfect willen zijn, perfecte feed etc. En het volg en ontvolg gedoe… de volgers verschillen echt per dag, mensen ontvolgen vaak omdat je niet terug volgt!

* Wat zijn momenteel jou die favoriete instagram accounts?
Shanna; vooral om haar story`s, ik vind haar een heel  spontaan persoon, ze doet leuke dingen, maar ook lekker thuis hangen.. Heerlijk!
Journalandchill; dit account is 1 van mijn favoriete omdat ik mijn inspiratie voor mijn nieuwe bullet journal hier vandaan heb, lekker clean, girly en overzichtelijk!
4living; Echt ik ben jaloers op dit interieur…

Ik vond het een hele leuke tag en ik hoop dat jullie ook weer een beetje meer over mij en mijn account te weten zijn gekomen haha! Volg je me nog niet op instagram? Je bent natuurlijk van harte welkom bij de familie. Mocht je deze tag nu ook graag willen overnemen, dat mag natuurlijk! Ik zou het leuk vinden als je het laat weten als je via mij komt dan kom ik zeker even bij je kijken.

Wat is jou instagram account?

2 thoughts on “I ♡ Instagram Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *