Hoera, 30 jaar!!! say What???


Jeej, vandaag is een speciale dag! Ik ben namelijk jarig vandaag en ik ben 30 jaar geworden… sorry 30???? ja pff hahah. Ik heb het al eerder thuis met familie en vrienden gevierd, want vandaag zit ik met Mathieu en zijn oom in Frankrijk voor het LMAB event.

30, jeetje zeg wat gaat de tijd hard en nu kan ik wel komen met allerlei doelen die ik dit levensjaar wil gaan behalen, maar dat doe ik niet! Ik wil geleidelijk doelen stellen en behalen en niet vastprikken aan een leeftijd, ja ja wijsheid komt met de jaren hahaha.

Maar he, deze meid is vandaag 30 geworden en zeker van plan dat te verdubbelen ๐Ÿ˜‰

Maak er een mooie dag van,
Liefs Patricia

One thought on “Hoera, 30 jaar!!! say What???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *