Weekly Spread, vakantie juli 2017!


Sinds ik de nieuwe opzet in mijn bullet journal gevonden heb, wil ik hem het liefst voor het hele jaar vooruit plannen haha, maar dat is niet verstandig dat heb ik van mijn oude bujo wel geleerd.

Deze week zitten wij in Frankrijk voor het LMAB2017 en ik wilde mijn weekly daar op inrichten.
Ik heb een normale indeling gemaakt, maar ipv de habit trackers op ochtend en avond routine in te delen staat er nu lmab ochtend en lmab avond, dit houd in dat ik kan bijhouden of de vaarten zijn doorgegaan die dagen.

Verder ben ik dinsdag (morgen dus) jarig dus dat kan niet vergeten worden natuurlijk haha.

Vitamine, instagram en blogposten wil ik wel gewoon bijhouden.

Ik heb een poging gedaan om wat ballonnen erbij te tekenen haha, ik ben geen held hierin, maar ik vind het toch goed gelukt.

Naast dit is er nog ruimte om te beschrijven wat we die dag gedaan hebben, of we bij de vouwwagen hebben gechilled, of een uitstapje hebben gemaakt, een soort dagboekstukje.

Mocht je nog vragen hebben hierover kun je die natuurlijk altijd stellen, nu mag ik aan de slag met de augustus set-up en ik twijfel nog een beetje aan de hoofdkleur. Nu heb ik roze gebruikt en ik zit te denken aan blauw of lila!

Welke kleur vind jij dat ik in augustus moet gaan gebruiken als hoofdkleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *