De zolder afmaken met VELUX !


Afgelopen jaar hebben wij best wat aanpassingen aan ons huis gehad. Zo zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst, de zolder is volledig geïsoleerd, we hebben nieuwe ramen gekregen boven en beneden. Hoe mooi zou het zijn om de zolder na deze verbouwing helemaal af te kunnen maken. Ik neem je vandaag mee in wat inspiratie die ik heb opgedaan voor de zolder om zo min mogelijk last te hebben van de zon in verband met Mathieu zijn hobby daar.

Op zolder hebben wij twee kleine raampjes, dit is heerlijk zodat het kan doorluchten, veel huizen hier hebben èèn groot raam namelijk. Het dak is volledig opnieuw geïsoleerd en er zitten nu hele mooie witte strakke platen tegen aan.

Mathieu zijn vliegveld is hierboven, hij heeft hier met behulp van platen een heel veld gemaakt en daarbij een dorpje, een autoweg en noem maar op! Een beetje vergelijkbaar met schiphol, maar dan in het klein.

Het is daarvoor belangrijk dat er dus vanwege het verkleuren met de zon op deze plaat goede zonbescherming in de ramen zou komen zodat alles netjes op kleur blijft en vooral ook in de zomer dat het niet te heet word.
Hoe handig zou bijvoorbeeld dit VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé hiervoor zijn, zo verduister je een gedeelte van de kamer als er een hele felle zon in staat, of als het gewoon een felle lucht is kun je de plissé naar beneden doen en heb je toch die bescherming van het buitenlicht en je kan zien wat je doet.

Ik denk dat dit erg geschikt zou zijn bij ons op de kleine ramen en het mooie is dat je hier verschillende kleuren ook nog voor hebt, dus het is echt allemaal nog aan te passen na keuze!

Wat zou jij adviseren voor onze dakramen?

 

Dit artikel is gesponsord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *