Een vliegtuig op canvas + kortingscode!


Foto`s, ik maak het overal van soms tot in vervelends toe dat ik naar mijn hoofd krijg `joh maak je nou echt daar een foto van??` Het jammere is dat deze foto`s vaak op de telefoon op computer blijven hangen en ze niet echt tot hun recht komen. In samenwerking met CanvasCompany mocht ik een foto op canvas laten drukken! Bij deze laat ik je zien welke foto ik heb gekozen.

Nou eigenlijk is dat niet helemaal waar, ik heb zitten zoeken, maar ik vond eigenlijk geen 1 foto mooi genoeg voor een canvas, slechte belichting, te kleine foto, geen mooie hoek noem maar op! Dus ik besloot aan Mathieu te vragen of hij nog een mooie foto had die hij misschien op canvas zou willen hebben voor in de woonkamer of ergens anders misschien.

Hier hoefde hij niet lang over na te denken! Hekla Aurora… Het vliegtuig wat hij maanden al mist om op foto te krijgen en eindelijk sinds kort aan zijn foto collectie heeft mogen toevoegen.

Dus we kropen achter de laptop en gingen aan de  slag op de site van CanvasCompany en bestelde de canvas van 40×60 cm met de foto van de Hekla Aurora erop. Het is altijd maar afwachten wat de kwaliteit zal zijn natuurlijk op canvas, dus we waren erg benieuwd.

De canvas hebben we besteld op woensdag en hij werd zaterdag geleverd, wat een top service zeg.

Zo kwam hij binnen met DHL, ingepakt met karton en bubbeltjes folie, het had mij geen echt goed gevoel gegeven als ik dit had geweten haha, ik had wel verwacht dat hij in een doos zou zitten, maar goed hij is heel aangekomen en dat is het belangrijkst.

Op de achterkant staat de datum en welk canvas je hebt gekozen.

Sneakpeak haha

Tada,… daar is die dan. Ik vind hem echt super mooi, de kwaliteit van de foto is niet ten onder gegaan en hij past er perfect op.

De kwaliteit is echt top, mooi stevig en goed van kleur.

Wij hebben een donkergrijze muur, dus daar komt hij op deze manier natuurlijk super mooi in uit, hij hangt hier (voor nu) boven de bank.

We zijn er heel erg blij mee, uiteraard kun je natuurlijk ook andere dingen kiezen, je kan bijvoorbeeld ook hele collage`s maken van verschillende foto`s en dat op de canvas laten zetten of een mooie meerluik laten maken, van 2 of meer canvassen waarop een foto is afgedrukt, bijna alles is mogelijk.

De canvas die wij hebben heeft een verkoopprijs van €43,95 en heeft de afmeting 40×60 cm
Natuurlijk zijn er allerlei maten en prijzen beschikbaar en vind ik zeker een kijkje waardig!

Voor jullie heb ik iets heel leuks, namelijk een mooie kortingscode voor 10% op je bestelling met de code FCN10 bij fotocadeau.nl nou als dat geen leuk extraatje is! Mocht je de code gebruiken zou ik het heel leuk vinden als je dat laat weten 🙂

Heb jij foto`s op canvas in je huis/kamer?


Dit artikel is in samenwerking met canvascompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *