Op naar #MAB2017


Vandaag is het zover, wij vertrekken voor acht dagen naar het zonnige Frankrijk! Twee jaar geleden gingen wij voor het eerst naar het Mondial Air Ballons festival in Lorraine Frankrijk aangezien dit event om de twee jaar is, is het nu weer zover! Op naar MAB2017

Mondial Air Ballons is een event waar honderden hete luchtballonnen elke ochtend en elke avond (als het weer het toelaat) het luchtruim kiezen op het vliegveld van Chambley!

Wij gaan met onze vouwwagen die kant op, Mathieu zijn oom is ook mee en we staan als het goed is dit jaar bij een balloncrew! We staan daar dus zeg maar acht dagen op de `camping` en we hopen dat het iets beter is als twee jaar geleden, maar daar gaan we maar niet vanuit haha! Toen was het best wel een beetje afzien, vooral ook kwa douchen en het toilet etc. Maar we gaan het allemaal wel zien. Ik neem een tas mee vaak met dingetjes om te doen tussendoor en verder geven ze best warm weer op dus dan doe je toch ook niet heel erg veel.

Mijn moeder past deze dagen op ons huisje en de katten en Smookie uiteraard, dus die worden goed verzorgd zodat we daar geen zorgen over hebben.

Het event is van 21 juli tot 30 juli, wat dus betekend dat ik met mijn 30ste verjaardag niet thuis ben maar dit hier zal meemaken. (twee jaar geleden ook)

Er is daar geen internet (hele vage wifi op de plaats waar de ballonnen opstijgen) dus ik heb zoveel mogelijk op de zomerblogdagen ingeplant en als het lukt zal ik op instagram wat foto`s plaatsen of instastory aangooien, dus wil je deze week meekijken, dan kan dat op de volgende manier

Mijn Instagram
Live op mijn FB pagina
Live op onze DBS FB pagina
Webcam van het event zelf

Uiteraard ga ik filmen, maar deze zullen (zoals het er nu uit ziet) online komen als we weer thuis terug zijn, mocht dit anders zijn, dan kun je me natuurlijk volgen op bloglovin of youtube en dan ben je als eerste op de hoogte van een upload.

Tussen de ballonnen door, proberen we natuurlijk ook dingen in de omgeving te doen, dus mocht je nog tips hebben wat we rondom Metz kunnen doen dan hoor ik dat natuurlijk graag ๐Ÿ™‚ Dus wees welkom op bovenstaande social media en kijk gezellig met ons mee!

Ben jij wel eens op een Ballon Event geweest?

One thought on “Op naar #MAB2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *