Weekly Rewind #6 – Verjaardag, Kleding uitzoeken, luie katten!


Het is donderdag dus weer tijd om terug te kijken op de afgelopen week. Deze week stond eigenlijk een beetje in het teken van voorbereiden op de vakantie voor mij en ik heb alvast mijn verjaardag gevierd voor familie en vrienden. Ook zocht ik mijn kledingkast uit! Kijk gezellig mee.

Donderdag
Ik besloot lekker even het 1 en ander in huis te doen, dus ik maakte een flinke to do lijst haha en ging aan de slag, ik had zelfs nog de puf om in de achtertuin aan de slag te gaan om het terras onkruid vrij te maken voor de visite voor zaterdag!

De katten kwamen ook gezellig buiten kijken, Minoes is buiten best wel angstig en vooral omdat Trixy hem vaak op de hielen zit.

Maar die was te druk bezig te ontdekken wat die handschoen daar zo verlaten deed haha

Mooie lucht voor de avond.

Vrijdag
Werken, het was best een chaotische dag, ik had een uitzendkracht mee en dit keer een goede, we waren precies op onze tijd klaar. Naast deze lijst hebben we nog een twaalfpersoonshuis gefixt en hielp ik nog in een zes persoons huisje mee.. daarna had ik het wel gezien haha

Ik vond een volle fles cola, die ging met mij mee!

Zaterdag
Vandaag vierde ik mijn verjaardag. Omdat we met mijn verjaardag weg zijn besloot ik het ervoor te houden. Ik bestelde bij Multivlaai lekker taart en dat werd netjes thuis gebracht.

Terwijl ik het huis verder in orde maakte en wachtte op de taart en nog op een pakketje, ging Mathieu boodschappen doen.

Ik ontving een pakketje van…. (hier later meer over haha)

En ook de postbode kwam met mijn cadeautje van Mathieu aanzetten ๐Ÿ˜€ (een kruimeldief)

Ik gaf het huis een lekker luchtje met deze van de action

De visite stommelde vanaf 15:00u ongeveer binnen, lekker gegeten, de BBQ aan, taartje als toetje! Een geslaagde dag al vond ik zelf.

Zondag
Deze dag heb ik eigenlijk niks bijzonders gedaan, ik was erg moe van de dag ervoor en er kwam eigenlijk niks uit mijn handen. Mathieu moest werken s`avonds dus toen hij de deur uit ging besloot ik naar boven te gaan om mijn kast eens goed uit te zoeken. Aangezien we vrijdag op vakantie gaan wilde ik wel even weten wat ik had en of ik nog wat moest bestellen!

Zooitje… man man

En ja hoor dit gaat allemaal naar de doneerbak pfff dat word shoppen, want uhm… nu heb ik echt praktiche niks meer in mijn kast.

Ik maakte de weekly voor de nieuwe week en daarna richting bed.

Maandag
Goedemorgen, klaar om naar het werkt te gaan

We werden vandaag als pakezel gebruikt haha, ik werkte met mijn maatje in het nieuwe gedeelte maar daar moesten nog moltons op de matrassen dus hup in tassen en gas..

Ons lijstje, genoeg te doen dus!

Toen ik eenmaal thuis was ben ik even aan de gang gegaan met mijn cadeautje, de instax mini 8 ๐Ÿ˜€ super leuk! Hier komt zeker nog en artikel over.

Welterusten.

Dinsdag
Uhm… we zijn lui vandaag??

Ik kreeg mijn bestelde kleding binnen woehoei en alles past en zit goed! Zo ik kan er voorlopig weer tegenaan… 2 nieuwe jeans en 5 nieuwe shirts en een vestje!

Ik begon aan mijn vakantie weekly… uiteraard moeten daar ballonnen bij…

Fijne avond.

Woensdag
Vandaag met de auto richting Hellevoetsluis, ik moest nog wat dingetjes halen zoals shampoo, paracetamol, zonnebrand en ik kocht wat nieuwe kleurboeken om te doen op vakantie!

Toen ik uit bed kwam, vond ik dit in de wasbak haha

Minoes toch, waar kan jij nou in hemelsnaam moe van zijn…

Ik hoor overal op twitter, instagram, whatsapp over donderbuien, regen enzo.. nou hier eigenlijk helemaal niks. Nu ik dit zit te tikken is het wel wat dicht getrokken, maar of wij echt wat gaan krijgen, wie weet!

Dat was het weer voor deze weekl rewind.

Aankomende vrijdag gaan wij dus op vakantie tot de 30ste, ik kan niet beloven dat er donderdag een weekly rewind online staat, ik ga mijn best doen! Twee jaar terug was er wifi in de ontbijt zaal, dus ik hoop nu ook want dan kan ik misschien ook de vlogs dagelijks uploaden!

Wil jij nu ook niks missen van onze vakantie, volg me dan zeker op instagram of twitter dan en je altijd op de hoogte of er iets online komt en zal ik ook tussendoor wat updates geven hoe we het hebben etc!

Heb jij al noodweer gehad?

2 thoughts on “Weekly Rewind #6 – Verjaardag, Kleding uitzoeken, luie katten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *