Bloggen in de zomer, net even anders!


De zomer is begonnen en op veel plaatsen beginnen de zomervakanties, het is prachtig weer, mensen gaan op vakantie, dagjes uit of genieten van de vakantierust! Wij ook, ik ga eind jullie 8 dagen weg en tot die tijd moet ik werken en dingetjes daarvoor voorbereiden. Ook gaan wij begin september weg en om dat allemaal een beetje zonder stress te laten verlopen heb ik besloten een soort van zomerschema aan te gaan houden! Wat dat betekend zal ik je vertellen.

Ik probeer dagelijks te bloggen, maar ik krijg het op de een of andere manier niet goed in mijn systeem. Door nu een stapje terug te doen deze zomer hoop ik dat het beter gaat.

Je merkt toch in deze periode dat blogs vaak links worden gelegd en weet je groot gelijk, want je kan beter genieten van je vakantie dan achter je computer doorbrengen toch?

Wat kan je de komende tijd gaan verwachten hier!
Maandag zal er gewoon een artikel online komen in trant van Bullet Journaling
Donderdag komt de weekly rewind gewoon online
Zaterdag een artikel dat gerelateerd is aan het huishouden.

Zoals je ziet komen er dus standaard drie artikelen per week online. Nu wil ik proberen om tijdens mijn vakantie te vloggen of ploggen en die online te zetten, maar ik moet ter plaatse even kijken hoe het gaat met de internetverbinding, ik zal dus wat vooruit werken en als je me volgt op instagram, twitter of bloglovin daar zal ik je dan op de hoogte houden als er een vlog of plog tijdens mijn vakantie online zal komen, anders zal deze erna online komen.

Tot wanneer loopt het zomerschema?ย 
Tot ik terug ben van mijn september vakantie. Vanaf week 37 zullen er weer dagelijkse artikelen gaan komen, uiteraard als ik inspiratie heb of andere dingen, dan komen er tussendoor best wat artikelen online, maar ik wil nu eerst zo deze drie dagen gaan aannemen, zo kan ik op mijn gemak met genoeg tijd dingetjes vooruit schrijven en inspiratie opdoen voor na de zomer!

Ik hoop je hiermee genoeg info te hebben gegeven over hoe het eruit gaat zien tot week 37 en ik hoop natuurlijk dat je me volgt op social media, want daar zal ik wel dagelijks gewoon te vinden zijn.

Het zomerschema zal dus lopen van week 28 tot week 37 2017!

Ga jij nog met vakantie deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *