Kleine home makeover bij de voordeur!


Bij de voordeur hebben wij een klein afdakje. Aan de voorkant hangt ons huisnummer wat mijn schoonmoeder uit Italië heeft meegenomen en een lamp, helaas moeten daar nog andere fittingen in zo dat deze blijft hangen. Maar de rest was zeker na de aanpassingen aan ons huis een chaos geworden. Ineens kreeg ik het in mijn hoofd dat dat anders moest, dus zo gedacht zo gedaan!

Kan je je voorstellen dat onze voordeur eerst oranje was… ja oranje ja bleh, 8 jaar lang heb ik met oranje deuren en ramen gezeten, doordat het een huurwoning is mag je dat ook geen andere kleur geven.

Afgelopen winter hebben ze hier veel aangepast en toen ik hoorde dat we een nieuwe kleur op de deuren kregen was ik super blij! Het is een hele donker blauwe kleur nu. Weg met dat oranje.

Maar zoals je hier ziet, de mat is helemaal verstoft, de lantarentjes die ik had staan twee stuks waren omgevallen, tegenaan getrapt dus glas kapot en gewoon helemaal verweerd. De mandjes zijn nog van de kerst, ja die hebben we gewoon omgedraaid haha..

Toch ging ik me er steeds meer aan ergeren met als gevolg van wat kleine aanpassingen toch een ander aangezicht.

Dit rekje, waar een kraantje in zit en een plantje nu komt van de Gamma (€9,99) vandaan en het plantje komt van Tuincentrum Graka (€2,79)

Deze leuke bird beschrijving komt van Action (€1,99), ik had er twee ook met een libelle, maar die geef ik een ander plekje in de achtertuin.

Deze lantaarn komt van de kringloopwinkel, ik zocht nog een leuke lantaarn voor op de grond en bij de kringloop (€2,50) zag ik deze toevallig staan! Super leuk toch.

Het onkruid weg, aangeveegd, spinnenwebben weg en zo ziet het er weer gezellig uit!

Hoe vind jij het geworden?

One thought on “Kleine home makeover bij de voordeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *