Weekly Rewind #4 – Werken, een feestje en een natte BUJO!


Het is weer donderdag en dat betekend tijd voor een nieuwe weekly rewind. Afgelopen week was het tot aan maandag best wel druk en ik heb ook niet zo heel veel foto`s gemaakt zag ik helaas. Dus deze rewind is iets korter! Maar toch hoop ik dat je het leuk vind even mee te kijken naar de afgelopen week!

Donderdag
Omdat de CSU bus niet reed, moest ik wat anders verzinnen en gelukkig was Mathieu op tijd thuis dus ik kon weer een keer met de eigen auto naar het werk.

Heel de week werk ik al extra, vandaag mocht ik weer een dag en omdat er niet veel collega`s waren hadden we dus iets extra`s, gelukkig was ik niet alleen aan de gang… bedden opmaken pff had geen armen meer over… (alles bij BDO is het aantal bedden)

Het weer was aan het einde van de dag wel helemaal omgeslagen helaas

Vrijdag
En maar weer werken, vandaag alleen bedden opmaken en dat terwijl ik nog spierpijn had van de vorige dag haha

Mathieu appte dat ij weer een aantal mooie planten mee had genomen

Zaterdag
Mathieu was uit een extra nacht gekomen dus die is naar bed gegaan en ik heb snel boodschappen gehaald, even bij een collega op de koffie en daarna naar huis. We hadden s`avonds de verjaardag van mijn schoonzusje en zwager en dat was erg gezellig ๐Ÿ™‚

Zondag
Lekker chill thuis, de was gedaan en in mijn BUJO gewerkt

Mathieu had nog twee ballonnen gespot

En was langs de mac geweest ahhaha

Maandag
De maandag, daar gaan we weer! Omdat er collega`s niet waren maar wel stonden ingeplant, werden dingen weer omgegooid en kon ik hun werk opknappen, genoeg te doen dus!

Mathieu stuurde een foto en later belde hij dat hij bij een collega stond die een ongeluk had gehad ๐Ÿ™ gelukkig is alles oke met hem!

Dinsdag
Ik ben begonnen met zonecleaning (hier late meer over) op de planning stond de vriezer ontdooien en man wat was dat nodig!!! alles zeiknat haha maar de vriezer is weer ontdooid

Ook test ik het om onkruid met azijn weg te halen!

Woensdag
Gister rommelde ik een beetje aan in huis, deed de zonecleaning, maar ook zeemde ik mijn ramen aan de binnenkant

En gooide Minoes zo mijn glas casis over mijn net nieuwe bujo ๐Ÿ™ die kan ik dus wel vergeten alles zit aan elkaar vast geplakt ๐Ÿ™

Zoals je zit heb ik niet heel veel foto`s gemaakt afgelopen week, denk ook door de drukte van vorige week en een druk weekend dat ik echt even tijd nodig heb gehad om bij te komen van alles en het dus wat rustiger aan doe! Ik krijg vandaag als het goed is mijn nieuwe bujo binnen dus daar kan ik dan weer lekker opnieuw in beginnen….

Aankomende dagen, ik ga vandaag even op bezoek bij mijn buurvrouwtje in het verzorgingstehuis, zaterdag gaat Mathieu naar schiphol om te spotten en misschien dat ik mee ga en moet ik gewoon weer werken uiteraard.

Hoe was jou afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *