Mijn dagelijkse make-up! Zomer 2017


Make-up, ik houd er van, maar sinds ik mezelf een beauty no buy heb opgedragen waarbij ik alleen dingen mag kopen die op zijn tot het einde van dit jaar, merk ik toch dat ik ook steeds minder ga dragen. Ik heb op de slaapkamer een hele kast vol met allerlei beauty spullen en ik raak het nooit aan. Beneden op de stoel heb ik mijn make-up staan en vandaag deel ik met je, wat ik zoal al elke dag draag.

Waarom beneden? Nou vooral voor het licht, maar ook omdat Mathieu nachtdiensten draait en als ik voor mijn werk mijn make-up moet doen en hij slaapt kan ik steeds alles naar beneden halen dus dat werkt niet. In de badkamer gaat ook niet, wij hebben een hele kleine badkamer zonder raam en vies geel licht haha, dus nee! Voor nu staat het beneden en dat bevalt prima.

Mijn make-up zit in een blik van Blond Amsterdam (natuurlijk…)
– Kruidvat Originals dagcrรจme met vitamine E
– Concealer van Catrice in de kleur 010 Ivory
– NYC BB crรจme 5 in 1
– Essence All about matt fixing compact powder
– Catrice eyebrow set
– Essence lash & Gel gel mascara
– MAX eyeliner khรถl potlood
– Maxfactor MasterpieceMAX mascara
– Cien lipbalsem

Zoals je ziet gebruik ik budget spullen, de mascara is een uitzondering, deze kocht ik een keer in de sale omdat ik wel eens een `duurder` merk wilde proberen, maar ik moet eerlijk zijn de mascara van Catrice en essence zijn net zo goed.

De BB creme van NYC gebruik ik alleen als mijn huid erg onzuiver is en het met concealer niet kan redden en zeker in de zomer komt deze niet vaak erbij en sla ik soms zelfs concealer over.

De poeder en de concealer hebben een back-up dus als ze echt op zijn dan gaan die in gebruik. Laatst kocht ik een nieuwe wenkbrouwegel omdat die van Hema die ik toen had op was en ze hadden toen geen nieuwe, dus koos ik voor essence.

Verder ben ik tevreden met de producten die ik gebruik en ze passen allemaal in het blik, dus handig ook om zo mee te nemen. Er kunnen zelfs nog kwasten bij die ik gebruik (dit zijner ook 3 van Real Techniques)

Wat zijn jou ultime zomer makep-up items?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *