Juli Bullet Journal weekly`s 2017


July, de maand waarin ik vorig jaar mijn eerste bullet journal ben gestart. Ik dit jaar start ik weer in een vers nieuw boekje (omdat het oude bijna vol is) Ik heb standaard spreads waar ik tevreden mee ben en die werken voor mij, dus ik wil mij voor nu even op de weekly`s gaan richten. Deze maand heb ik er èèn gemaakt die ik voor deze maand zal proberen.

Cleaning Week
Op deze pagina heb ik mijn schoonmaak items staan. Omdat ik dat in mijn weekritme wil voegen leek het mij handig om er een weely van te maken. Het is ook een soort habbit tracker, zeker de dagelijkse taken.

De dagelijkse taken zijn duidelijk denk ik.. De vitamine`s heb ik eronder gezet omdat dat eigenlijk de enige niet huishoudhabbit is die ik wil afstrepen.

Weekly
Deze taken wil ik minimaal èèn keer in de week gedaan hebben, nu doe ik de wc wel een paar keer per week natuurlijk, maar de rest minimaal èèn keer dus en zo heb ik geen binding aan een dag, maar wel dat het een keer gebeurd en zo kan ik ook zien op welke dag ik  het meeste gedaan heb gekregen.

Extra
Hieronder schrijf ik taken die ik die week extra wil doen, zoals deze week het hok van Smookie goed schoonmaken, onkruid met azijn verwijderen, de woonkamer/keuken declutteren en de ramen binnen afnemen. Dit zal elke week veranderen.

De week zelf
Hier zal ik mijn afspraken opschrijven, wanneer ik moet werken, als er andere dingen zijn zoals verjaardagen, salaris etc. Ik heb doordeweeks nooit heel veel afspraken of zo dus vandaar dat de hokjes ook niet zo groot hoeven te zijn.

Ik ben heel benieuwd of deze indeling mij deze maand meer overzicht gaat geven. Als dit werkt zal ik hem blijven gebruiken en anders ga ik volgende maand opzoek naar een nieuwe indeling.

Wat vind jij van mijn week indeling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *