Dag Juni, Hallo Juli 2017!


De maand juni is al weer voorbij, wat gaat het snel he. Ik kijk even terug op deze maand en deel ook de plannen en doelen voor deze verse nieuwe maand.

Dag Juni
Juni is een best goede maand geweest en ik som zomaar even wat hoogtepuntjes op uit deze maand
– Ik besloot het bloggen weer goed op te pakken
– Ik heb andere locaties kunnen werken
– Ik heb lekker extra kunnen werken, altijd fijn voor de portemonnee
– Ik mocht weer mooie Funko Pops ontvangen
– En natuurlijk nieuwe Blond Amsterdam items
– Ging mee met de vrachwagen
– Mathieu bezocht vliegvelden in Frankrijk een paar dagen
– Prachtige dagen kwa weer hebben we gekregen
– Ik ging alleen richting Ikea
– Begin gemaakt aan het opruimen van het huis
– We bezochten Smaak aan Zee
– We gingen naar onze eerste ballonfestival van dit jaar in Hardenberg

Een drukke, volle maar leuke maand heb ik achter de rug. Juli is net gestart, de maand waarin ik jarig ben een 30 word (au haha) De maan waarin we naar Frankrijk gaan voor Lorrain monail, De maand waarin ik een blogroutine wil gaan maken voor mezelf, de maand waarin ik hopenlijk de logeerkamer weer tot logeerkamer kan maken en nog veel dingen in huis kan opruimen en natuurlijk een maand waarin we moeten werken en ons staande houden in de dagelijkse drukte haha.

Waar kijk jij deze maand het meest naar uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *