Nieuwe Leuchtturm1917 BUJO


Mijn eerste bullet journal een zwarte Leuchtturm 1917 is bijna vol. Ik ben hem gestart vorig jaar juli dus ik kan ongeveer een jaar met een boekje doen (tenzij er natuurlijk meerdere pagina`s in komen) Ik heb met mijn huidige nog goed kunnen oefenen en heb wel een redelijk idee hoe ik deze nieuwe wil gaan indelen! Kijk je mee naar mijn nieuwe Bullet journal!

Ik heb weer een Leuchtturm 1917 aangeschaft via bol. Hij heeft de kleur Nordic Blue, helaas is deze kleur volgens mij best zeldzaam, ik had hem al heel lang op het oog, maar steeds uitverkocht! Gelukkig heb ik hem wel kunnen bestellen, dus ik zou de tip geven als je ook deze kleur wil een mailmelding te laten geven als hij weer leverbaar is.

Ik vind de kleur echt geweldig! Deze Leuchtturm heeft ook weer dots en 249 pagina`s

De index net als mijn andere, handig om alles later nog eens op te kunnen zoeken.

Ik ben al een beetje bezig om de opzet van de key te maken en de juli spreads op te zetten. Uiteraard deel ik die later met jullie!

Welke kleur Bullet journal heb jij?

One thought on “Nieuwe Leuchtturm1917 BUJO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *