Vlog || Ballonfestival Hardenberg


Wij bezoeken regelmatig ballonfestivals, zoals ik in mijn bucketlist artikel al schreef gaan wij ook naar Frankrijk en Duitsland er voor. Gisteren (23 juni) was het de 27ste editie in Hardenberg. Het was een flink stuk rijden voor ons en door de file`s overal duurde het nog langer, maar we zijn niet voor niks geweest. Kijk lekker mee naar de vlog.

Mocht je meer foto`s willen bekijken of op de hoogte blijven, waar wij te vinden zijn of als we een keer live gaan tijdens een event, volg dan onze facebookpagina of je kan mij natuurlijk ook volgen op instagram dan houd ik je op de hoogte van alles.

Kun je de video niet zien? klik dan hier!

Ga jij wel eens naar een ballonfestival?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *