Mijn zomer Bucketlist 2017!


De zomer staat voor de deur en heeft al aangeklopt zoals we hebben gemerkt de afgelopen dagen met het weer. Nu gaan wij niet uitgebreid naar een warm oord ergens op vakantie, maar er staan wel wat dingen op de planning en dingen die ik graag zou willen doen deze zomer. Dus bij deze deel ik mijn zomer bucket list!

We gaan dit jaar niet gericht op vakantie op een vakantiepark of iets, dit is naast onze andere plannen financieel ook gewoon niet haalbaar.

* Frankrijk `lorraine mondial air ballons`
Ik ben jarig in de maand juli deze maand, dan mag ik mezelf een 30ger noemen oei autch. Zoals sommige van jullie weten houden wij van ballon festivals. En waar wij twee jaar geleden in Frankrijk zijn geweest, is dat dit jaar weer! (dit is om het jaar) Een Ballon Festival in Frankrijk waar 100derden hete luchtballonnen acht dagen lang elke ochtend en elke avond het luchtruim kiezen. Daarnaast maak ik uiteraard wel een een kleine planning om dingen in de omging te gaan bekijken tussendoor.

* Duitsland `Warsteiner Internationale Montgolfiade`
Net als in Frankrijk hierboven, gaan wij wel elk jaar in september acht dagen naar het duitse Warsteiner International Montgolfiade, ook daar gaan ruim 200 hete luchtballonnen elke ochtend en avond de lucht in. Hier komen wij al jaren de eerste week van September

* Logeerkamer
Ik wil deze zomer de logeerkamer op orde maken, alle dozen alle rommel daar weg en er voor zorgen dat er mensen kunnen slapen en ik wil daar ook ruimte maken zodat ik bepaalde Blond Amsterdam items mooi kan plaatsen.

* Bloggen
Uiteraard wil ik mij volledig op het bloggen storten, routine krijgen, leuke artikelen voor jullie schrijven en groeien met mijn blog!

* Huis make-over
We wonen hier deze zomer 10 jaar en ik een grote kriebel om het huis wat make-over te geven, zoals misschien een andere vloer in de woonkamer?, de meubels verven? De keuken of de gang een ander kleurtje geven? Ik weet nog niet precies hoe of wat en ook moet Mathieu het hier mee eens zijn haha, maar ik voel wel dat er iets moet veranderen.

* Declutter
Ik wil de ruimtes in huis gaan declutteren, ik hoef geen minimalistisch huis waar niks in staat, maar ik wil wel graag naar een punt waar spullen een eigen plaats hebben en waar ik makkelijk elke week kan schoonmaken. En het me geen hele dagen meer kost om het huis op orde te krijgen!

Zoals je ziet zijn er wat projecten die ik wil gaan aanpakken en zodra ik van bepaalde dingen precies weet hoe deel ik dat natuurlijk. Als je me volgt op instagram zul je ook wat meer kijkjes achter de schermen krijgen, dus vergeet me daar zeker niet te volgen!

Wat staat er op jou lijstje voor deze zomer?

One thought on “Mijn zomer Bucketlist 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *