6x waarom ik niet van deze warme dagen houd!


Wat een weertje zeg de afgelopen dagen, een kleine break van wat minder, maar over het algemeen stijgen de temperaturen. Nu moet ik zeggen ik ben blij dat het mooi weer is, ik houd niet van regen, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze hitte (en lees dan echt 30 graden) niet goed kan handelen!ย 

Ik had het er laatst met mijn moeder nog over, geboren in de zomer en dan toch niet tegen de warmte kunnen!
Tja, ik vind het lekker hoor mooi weer, zonder jas naar buiten te kunnen, geen dikke trui aan te hoeven en ook geen kachel aan te hoeven zetten s`avonds ivm de kou.

Maar er zijn ook redenen waarom ik echt niet tegen deze hele warme dagen kan.

* Vermoeidheid
Zodra ik in deze hitte wat doe, is het mar voor even want ik wordt er heel suf en sloom van, afgelopen maandag moest ik werken in 30 graden en ik merk dan gewoon dat de gang er er niet in zit zoals het zou moeten normaal.

* Vocht vasthouden
En dan met name in mijn enkels en heel soms mijn handen houd ik vocht vast als het zo warm is. Ik kan drinken wat ik wil, maar het blijft terug komen.

* Geen energie voor dingen (pas in de avond weer)
S`avonds krijg ik pas weer een beetje energie om dingen aan te pakken, in huis bijvoorbeeld, als het wat is afgekoeld

* Hoofdpijn
Ik ben wel iemand die snel hoofdpijn heeft, maar dan kan ik gewon door gaan, maar met deze hitte is mijn hoofdpijn net wat erger en dan net zo dat het niet zo erg is dat ik op bed moet liggen, maar wel zo dat ik niks kan doen vanwege de bonken in mijn hoofd.

* Zwetenย 
Tja, zweten doe ik al snel zeker als ik bezig ben, maar met deze hitte lijkt het net een waterval. Dan vallen de druppels echt langs mijn hoofd naar beneden brrr

* Chagrijnig
Tja en wat wordt je als je ergens niet goed tegen kan en niet goed mee kan omgaan? Chagrijnig..!!

Geef mij maar gewoon 20-25 graden max, een beetje een windje voor de verkoeling dan ben ik een blij mens ๐Ÿ˜€

Kan jij goed tegen deze warme dagen?

One thought on “6x waarom ik niet van deze warme dagen houd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *