Food truck festival || Smaak Aan Zee!


Afgelopen zaterdag ben ik samen met Mathieu, mijn zus en haar vriendin, mijn neefje, moeder en vader naar Smaak aan zee geweest in Oudodorp. Ik wilde voor vaderdag weer eens wat anders doen en aangezien mijn zus op zaterdag kwam hebben we dit zo gedaan. Smaak aan zee is een foodtruckfestival op de Brouwersdam in Ouddorp. Het is dit jaar voor de tweede keer en vandaag geef ik je mijn mening over dit festival.

Vorig jaar wilde ik hier al heen, maar toen was het slecht weer dus hebben we het niet gedaan, toen ik het voorbij zag komen op facebook dit jaar dacht ik, nou dat is wel een leuk uitje voor vaderdag misschien, mijn vader houd van eten haha.

Dus we verraste mijn vader met de onderstaande waardebon en zijn erheen gereden (is voor ons maar een kwartiertje ofzo)

Eenmaal aangekomen zag het er een beetje armoedig uit vind ik, maar goed geef het een kans toch? Het was gratis parkeren aan de andere kant (bij het strand) en entree ook gratis.

Er zouden 30 foodtrucks staan, muziek, dingen voor de kinderen. Ik moet  zeggen het was op zich leuk op gezet in een rondje, maar man wat een chaos. Geen duidelijke loop routes, overal random een zit plek.

En dan nog niet eens over de prijzen, want ik vond het eigenlijk niet normaal duur! je betaalde voor 1 muntje gewoon 2,50 en dan te bedenken dat de hamburger die ze wilde 3 muntjes kost he!!! Dan betaal je dus 7,50 euro voor 1 hamburger! Er waren kraampjes met ribs, hamburgers, spek een poffertjes kraampje, pizza en een smoothie bar waar niemand was de gehele tijd. Een suikerspin? Ook 2,5 muntje nou sorry maar ik ga geen 7 euro betalen daarvoor.

Ik had eigenlijk wel wat meer variatie willen zien, dingen waar je kon proeven, of wat leuke demonstraties bij de kraampjes, maar dat was er helemaal niet.

De onderstaande trucks zagen er dan nog een beetje leuk uit…

Nee het had heel leuk kunnen zijn, maar ik vond het een flinke tegenvaller weinig variatie op eten, geen leuke zitplekjes (ook met schaduw ofzo) muziek die je haast niet kon verstaan en dan nog eens duur ook! Nee dit festival zullen wij niet meer bezoeken hier!

Ga jij wel eens naar een foodtruckfestival?

3 thoughts on “Food truck festival || Smaak Aan Zee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *